Table of Contents:

  1. Hvor er det billigst at købe dæk?
  2. Hvor meget koster sommerdæk?
  3. Er det billigere at købe dæk i Tyskland?
  4. Hvad koster 4 helårsdæk?
  5. Hvornår er det billigst at købe sommerdæk?
  6. Hvornår skal man skifte til vinterdæk i Tyskland?
  7. Hvad koster Michelin helårsdæk?
  8. Hvilket helårsdæk er bedst?

Hvor er det billigst at købe dæk?

Billige dæk til din bil Hos Quickpoint sætter vi pris på at sælge billige dæk, derfor har vores dækeksperter udvalgt et rigtig godt sortiment af gode sommerdæk, helårsdæk og vinterdæk fra Continental, Goodyear, Uniroyal og Michelin som passer rigtig godt til danske biler på danske veje.

Hvor meget koster sommerdæk?

Hvis du ønsker et af de testvindende 14 tommer dæk (til fx kompakte biler) koster de mellem 2-3.000 kr. De lidt større 16 tommer dæk til familiebiler er dyrere, de koster omkring 3.500 kr. Continental Conti PremiumContact 5 -185/60 R14H: 3.020 kr.

Er det billigere at købe dæk i Tyskland?

Priserne varierer fra land til land, og i Tyskland er priserne ofte lavere end i Danmark. Det er sikkert derfor du har søgt efter billige dæk i Tyskland. Sprogbarrieren og de høje forsendelsesomkostninger kan skabe unødvendige besvær ved bestilling fra udlandet.

Hvad koster 4 helårsdæk?

Goodyear Vector 4 Seasons Gen-3 185/65 R15 92T XL 497 kr.

Hvornår er det billigst at købe sommerdæk?

Dyre dæk er billigst, i længden Du kan spare penge på brændstof, hvis du har dækkene på 6-8 måneder, mens det er vinter i Danmark. De dæk, der giver størst modstand, har også tendens til at blive slidt hurtigere.

Hvornår skal man skifte til vinterdæk i Tyskland?

Så i princippet kan du køre med sommerdæk hele året rundt i Tyskland, så længe der ikke er vinterføre. Men i praksis betyder det, at det vil være en god tommelfingerregel at skifte fra sommerdæk til vinterdæk senest i slutningen af oktober. Omkring marts måned kan du så skifte tilbage igen.

Hvad koster Michelin helårsdæk?

8.0/10 Baseret på over 118 forbruger vurderinger. 549,,58 kr.

Hvilket helårsdæk er bedst?

ADAC har testet 7 af de bedste helårsdæk Resultatet var, at de kårede Michelin CrossClimate som årets bedste helårsdæk. Det er et helårsdæk, der generelt klarer sig godt i de forskellige tests. Andre tests kan tage udgangspunkt i andre egenskaber og andre vægtninger, så læs de forskellige tests grundigt.