Table of Contents:

 1. Hvor kan man få lavet ekstra nøgler?
 2. Hvor kan man købe gamle nøgler?
 3. Hvilken Låsekasse har jeg?
 4. Hvad koster det at skifte låsen ud?
 5. Kan man lave kopi af alle nøgler?
 6. Hvad gør man når man har mistet sine nøgler?
 7. Hvad er en rex nøgle?
 8. Hvad er en nøgle lavet ud af?
 9. Hvilken dørlås skal jeg vælge?
 10. Hvad er en 3 punkts lås?
 11. Hvad koster det at få en lås kodet om?
 12. Kan man selv udskifte låse?
 13. Kan man kopiere en Ruko nøgle?
 14. Kan man kopiere en cykelnøgle?
 15. Hvad koster det at få omstillet en lås?

Hvor kan man få lavet ekstra nøgler?

kopieret ekstranøgler til husstanden I Silvan kan du få lavet en kopi af din nøgle i god kvalitet, så du kan forsyne hvert familiemedlem med en husnøgle. Du kan få både 5- og 6-stiftede nøgler kopieret. 5-stiftede nøgler har rundt hoved, mens 6-stiftede er trapez formet. Pris for kopiering af nøgle: 69,95 kr.

Hvor kan man købe gamle nøgler?

Find gammel nøgle hos låsesmed eller byggemarked Spørg altid dit lokale byggemarked eller en låsesmed, hvordan de evt. kan hjælpe dig med at finde frem til de rette nøgler.

Hvilken Låsekasse har jeg?

Hvis du ønsker at udskifte din lås på grund af problemer med låseriglen – den del der skydes ud fra døren og ind i slutblikket i dørkarmen – så er det låsekassen, du skal have skiftet. Du kan højst sandsynlig fortsat bruge den samme låsecylinder. Dog har de fleste danske hoveddøre en 3-punkts-lås. Dvs.

Hvad koster det at skifte låsen ud?

Prisudskiftning af lås, låsecylinder eller kasselås ved låsesmed
 • Udskift låsecylinder til Dorma VT eller Ruko 1200: 995,- kr.
 • Prisudskiftning af to låsecylindre: 1.599,- kr.
 • Prisudskiftning til Ruko 8765 hoveddørslås: 2.495,- kr.

Kan man lave kopi af alle nøgler?

Vi kan kopiere langt de fleste nøgler, blandt andet: Vi har nøgleemner i mange forskellige farver og udformninger, så du kan få den helt rigtige nøgle til din dør, hængelås, cykel, båd, bil eller postkasse.

Hvad gør man når man har mistet sine nøgler?

Hvis du står akut og ikke kan komme ind i din lejlighed, skal du kontakte en låsesmed, der kan låse din dør op mod betaling.

Hvad er en rex nøgle?

Rex nøglen er en sand klassiker! Den findes i rigtig mange ældre døre, både ind- og udvendige døre. Du kan se på din nøgle, hvilket nummer den har. Hvis du har en Rex låsekasse i din yderdør anbefaler vi kraftigt at du får udskiftet den med en ny og sikker lås.

Hvad er en nøgle lavet ud af?

En nøgle består normalt af et blad, oftest af metal, med udskæringer i forhold til stifterne i låsens cylindertromle samt et greb til overførsel af drejekraften mellem lås og nøgle.

Hvilken dørlås skal jeg vælge?

Men det er bedst at vælge en lås med borebeskyttelse i cylinderhus og tromle og med høj dirke- og kopieringssikkerhed. En lås med 11 stifter er både borefri og dirkefri og er derfor den sikreste, og den koster ikke meget mere end de andre typer.

Hvad er en 3 punkts lås?

Kendetegnet på en 3 punktslås eller stanglås er at man løfter op i håndtaget for at låse døren. Dette gøres for aktivere kovlerne der trækker døren til og dermed holder døren tæt. 3 punktslåsen er ikke lavet pga. sikkerhed, men for at holde døren tæt.

Hvad koster det at få en lås kodet om?

Omkodning af lås pris og omlægning af låsecylinder priser koster fra. 295 kr og det er så selve arbejdet for omkodningen som du betaler for. Oveni kommer der selvfølgelig kørsel og parkering. Det kan også komme gebyr for låsesmedens vagtudkald.

Kan man selv udskifte låse?

Skift selv låsen trin-for-trin. Når du går i gang med at udskifte låsecylinderen, er det en god idé, at du først tager nøglen ud af den nye låsecylinder, hvis de sidder i. Derved bliver delene ikke så let beskadigede.

Kan man kopiere en Ruko nøgle?

Mange nøgler kan kopieres på almindelig vis. De mest almindelige nøgler i Danmark er Ruko 5 stift og Ruko 6 stift, samt den lidt nyere 1200 Serie fra Ruko. Alle disse nøgler kan umiddelbart kopieres hos din godkendte låsesmed.

Kan man kopiere en cykelnøgle?

Har du tabt, knækket eller smidt dine nøgler til din cykellås væk, så er der hjælp at hente. Vi hjælper dig gerne med at skære kopier af dine cykelnøgler. Vi skærer ABUS nøgler til ABUS låse samt YWS nøgler til låse af mærkerne Spectra, Bike Attitude, XL-LOX, Fuji, Von Backhaus, Mustang og CSI.

Hvad koster det at få omstillet en lås?

Omkodning af en lås er en af de billigste måder at din boligs sikkerhed helt i top på. Hos Danlåse er vi klar til at omlægge dine låse fra kun 495,- i dagtimerne eller fra kun 795,- aften og weekender. Du kan læse mere om omkodning af lås pris her.