Table of Contents:

  1. Hvad for en computer skal jeg købe?
  2. Hvor lang tid skal man regne med en bærbar computer holder?
  3. Hvad er forskellen på en laptop og en bærbar?
  4. Er 256GB nok?
  5. Hvilken PC skal jeg vælge 2021?
  6. Hvor gammel kan en computer blive?
  7. Hvor lang tid holder en HP computer?
  8. Hvad er der i en bærbar?
  9. Hvad betyder en laptop?
  10. Er 256GB nok til studie?

Hvad for en computer skal jeg købe?

Vi anbefaler en bærbar med minimum Intel Core i3 eller AMD A8 processor, hvis du ønsker en bærbar, der kan udføre mange forskellige opgaver – og flere på samme tid. Det kunne fx være opgaveskrivning i Word og research på internettet, samtidig med at der spiller musik i baggrunden.

Hvor lang tid skal man regne med en bærbar computer holder?

Den typiske tommelfingerregel er, at du generelt skal forvente en levetid på mellem 3 og 5 år på en ny bærbar, hvorefter computeren enten er i stykker, er blevet langsom, eller er blevet forældet og ikke kan køre de nyeste programmer.

Hvad er forskellen på en laptop og en bærbar?

Man kan sige, at en laptop er det, man forstår ved en ”gammeldags” bærbar computer. Her kan man få lidt af hvert lige fra det, man kan kalde budgetlaptops til hardcore gaming laptops. Laptops er den bredeste kategori inden for notebooks. Her kan man få alt lige fra laptops, der er lig netbooks mht.

Er 256GB nok?

256GB harddisk, er rigeligt for de fleste. Skal du have virkelig mange spil på din computer, så vælg en disk på mindst 500GB. Har du brug for meget lagerplads, kan du altid sætte en ekstern harddisk på senere. Ud over at være meget hurtigere end en gammeldags harddisk, så er en SSD også lydløs.

Hvilken PC skal jeg vælge 2021?

Vores testvinder er en Acer Predator Helios 300PH315-53-76Z1 bærbar PC, og da den passer til de fleste behov, kan du udmærket gå efter den, hvis du er på bar bund i forhold til, hvilken computer du skal vælge.

Hvor gammel kan en computer blive?

Men er din PC gammel, er det ikke sikkert, at sådan en udskiftning ville have så meget for sig, især ikke hvis du er nødt til at udskifte flere andre komponenter. - En PC, der er mere end syv år gammel, kan med fordel udskiftes.

Hvor lang tid holder en HP computer?

råd som, at det er vigtigt, at computeren ikke bliver for varm, da dette vil forværre computerens batteri med tiden. Desuden ved du nu, at det er individuelt hvor lang tid et batteri på din PC holder, men at det som grundregel typisk bliver forværret efter 3-4 år, eller opladninger.

Hvad er der i en bærbar?

En bærbar computer (engelsk: laptop computer) er en personlig computer, der på grund af sin størrelse og vægt let kan transporteres. En bærbar computer kan fungere både med strømforsyning fra lysnettet og fra sit eget genopladelige batteri.

Hvad betyder en laptop?

En laptop er en bærbar computer.

Er 256GB nok til studie?

I nogle tilfælde, hvor du kun har lette opgaver, kan du godt nøjes med 4 GB hukommelse, men som udgangspunkt foretrækker vi 8 GB til en Windows 10-maskine. Harddisken bør altid være af ssd-typen, og på mindst 128 GB, helst en 256 GB.