Table of Contents:

 1. Hvad er en driver til LED?
 2. Hvad er 470 lumen?
 3. Kan ikke få Spot ud?
 4. Hvad svarer 60w til i LED?
 5. Hvad svarer 1 watt LED til?
 6. Hvor meget er 600 lumen?
 7. Hvordan får man spots ud?

Hvad er en driver til LED?

En LED Driver er, kort fortalt, en lille styreboks, der kan styre dit LED bånd. Den kan finde ud af at omforme dit ønske af farve og/eller hvid til det som kommer ud af dit LED bånd. Da dit LED bånd består af flere farver (Rød, grøn og Blå), blandes disse tre farver for at skabe den farve du har valgt.

Hvad er 470 lumen?

Årsagen til, at man har indført begrebet lumen, er, at watt egentligt ikke fortæller noget om, hvor meget lys pæren udsender. lumen er en god lysstyrke i køkkenet og over spisebordet, mens 470 lumen er godt i stuen og 250 lumen fungerer fint i soveværelset.

Kan ikke få Spot ud?

TJEK
 1. Hvornår: Skift pæren, mens det er lyst, så du kan se, hvad du laver.
 2. Husk: Halogenpærer sidder i med stifter, og skal forsigtigt lirkes ud og ind.
 3. Pas på: Sluk for strømmen. Så er du på den sikre side.
 4. Vigtigt: Berør ikke glasset med fingrene.
2. apr. 2019

Hvad svarer 60w til i LED?

Omregningstabel LED lys
Almindelig pæreSpare pæreLED pære
75 Watt25 Watt13 Watt
60 watt13 Watt9,5 Watt
40 Watt9 Watt5,5 Watt
25 Watt7 Watt3,5 Watt

Hvad svarer 1 watt LED til?

For at finde ud af, hvor mange watt en LED pære skal have i forhold til en glødepære, kan du derfor bruge tommelfingerreglen, der hedder 1 til 8. Det vil sige, at har du en lampe, der kræver en 35 watt glødepære, skal du bruge en 4 watt LED pære som erstatning (35w / 8 = ca. 4 w).

Hvor meget er 600 lumen?

Lysmængde (måles i lumen): Angiver, hvor meget lys en pære udsender. En 15 W sparepære udsender typisk 150 lumen, mens en 11 W udsender ca. 600 lumen. Til sammenligning udsender en 60 W glødepære 800 lumen.

Hvordan får man spots ud?

Selve stiften sidder fast i spottet med et par ben, og dem skal du have ud af spottet. Men først til glasset. Glasset får du af ved at lirke glasset af mellem metalrammen og glassets egen ramme. Det kan i og for sig være hvad som helst, du bruger til at lirke glasset af.