Table of Contents:

 1. Hvor mange watt skal en føntørre have?
 2. Hvad er en ionisk hårtørrer?
 3. Hvilken hårtørrer skal jeg vælge?
 4. Hvornår blev Hårtørren opfundet?
 5. Hvor meget strøm bruger en hårtørrer?
 6. Er hårtørrer godt for håret?
 7. Hvad er en diffuser til hår?
 8. Hvad er en diffuser hårtørrer?
 9. Er der forskel på hårtørrer?
 10. Hvad er diffuser hårtørrer?
 11. Hvad koster det at føntørre hår?
 12. Hvornår blev krøllejernet opfundet?
 13. Hvad koster det i strøm at bruge vaskemaskine?
 14. Hvor meget strøm bruger en vaskemaskine i timen?
 15. Er det godt at sove med løst hår?

Hvor mange watt skal en føntørre have?

Vælg en hårtørrer på minimum 1600 watt - Hvis du skal bruge din hårtørrer dagligt, så er det vigtigt, at den er effektiv, så du kan tørre dit hår i en fart. Du bør ikke gå under 1600 watt, når du vælger hårtørrer. Har du tykt og langt hår vil jeg endda anbefale dig en model på 2000+ watt.

Hvad er en ionisk hårtørrer?

Mange hårtørrere i dag har Ionisk teknologi, også kaldet ion teknologi. Denne type af hårtørrer virker ved at der skydes negative ioner ind i dit hår. Vand ioner er positivt ladede og når de rammes af de negative ioner spredes de. Det lyder voldsomt, men faktisk er det en skånsom måde at tørre dit hår på.

Hvilken hårtørrer skal jeg vælge?

 • Babyliss Pro Digital 6000E - BEDST I TEST HÅRTØRRER. ...
 • GHD Helios – BEDSTE PREMIUMVALG. ...
 • Xiaomi Mi Ionic H300 – BEDSTE BUDGETVALG. ...
 • GHD Aura Air. ...
 • Dyson Supersonic. ...
 • Cloud Nine The Airshot. ...
 • Remington PROLuxe AC9140. ...
 • OBH Nordica 5195 Björn Axén AC 2000 W Hair Dryer.

Hvornår blev Hårtørren opfundet?

Hårtørren blev opfundet i slutningen af 1800-tallet. Den første model blev skabt af Alexander F. "Beau" Godefroy i han salon i Frankrig i 1890. Den håndholdte hårtørrer blev føst lanceret i 1920.

Hvor meget strøm bruger en hårtørrer?

De fleste hårtørrere er på omkring 2000 watt, og bruger du den i omkring 2 minutter hver morgen året rundt, skal du regne med at lægge omkring en flad 50'er ved årets udgang for at få håret tørret.

Er hårtørrer godt for håret?

Men er det egentlig godt for håret at blive føntørret hver dag? - Man kan godt bruge en hårtørrer hver dag, man skal bare huske at beskytte det mod varmen, ellers kan håret blive meget tørt, forklarer frisør Karen Terese Arntsen til KK.no. Det er vigtigt ikke at tørre håret, når det er helt vådt.

Hvad er en diffuser til hår?

En diffuser til en hårtørrer kaldes også for en softstyler. Som oftest er en diffuser et rundt mundstykke med små hule pigge på, som luften kan cirkulere gennem. En diffuser til krøller er designet som den er, for at tørre håret så skånsomt som muligt og dermed også bevare så meget fugt i håret som muligt.

Hvad er en diffuser hårtørrer?

Diffuseren, som er det runde mundstykke med pigge, er velegnet til krøllet hår. Diffuseren løfter håret og tørrer det, uden at det begynder at kruse. Det allerbedste resultat får du, hvis du vender hovedet nedad og bruger føntørreren ved en lavere hastighed end normalt for ikke at blæse krøllerne ud.

Er der forskel på hårtørrer?

Det betyder størrelsen på motoren Størrelsen på motoren af din hårtørrer afhænger af mængden af volt. En motor med mange volt vil kunne trække mere vindkraft, fordi der løber mere strøm igennem den, og det har indflydelse på, hvor lang tid det tager at tørre dit hår, og hvor meget varme dit hår bliver udsat for.

Hvad er diffuser hårtørrer?

En diffuser til en hårtørrer kaldes også for en softstyler. Som oftest er en diffuser et rundt mundstykke med små hule pigge på, som luften kan cirkulere gennem. En diffuser til krøller er designet som den er, for at tørre håret så skånsomt som muligt og dermed også bevare så meget fugt i håret som muligt.

Hvad koster det at føntørre hår?

Brug af hårtørrer i 2 minutter – 13 øre De fleste hårtørrere er på omkring 2000 watt, og bruger du den i omkring 2 minutter hver morgen året rundt, skal du regne med at lægge omkring en flad 50'er ved årets udgang for at få håret tørret.

Hvornår blev krøllejernet opfundet?

På trods af at Hiram Maxim var den første, der præsenterede krøllejernet i 1866, mener mange, at frisøren Marcel Grateau var opfinderen af dette. Marcel blev i 1870'erne kendt for sine såkaldte ”Marcelbølger”, glattekam og permanente krøller og designede i 1890'erne forgængeren til nutidens krøllejern.

Hvad koster det i strøm at bruge vaskemaskine?

En vask, der vasker i 2 timer ved 30 grader, bruger omkring 1 krone i elforbrug og 2,40 kroner i vand. Hvis den altså bruger omkring 40 liter vand pr.

Hvor meget strøm bruger en vaskemaskine i timen?

Ifølge beregneren bruger en vaskemaskine med energimærke A omkring 215 kWh årligt, hvis du vasker fire gange om ugen. Det giver en udgift pr. tøjvask på 8,33 kr.

Er det godt at sove med løst hår?

Sov med (løse!) Hvis du sover uroligt og vender dig flere gange om natten, slider du på dit hår – og det kan bidrage til slidte og spaltede spidser. Men fletter du én eller flere løse fletninger, har du styr på lokkerne, og gnidningsslidtage på dit hår vil være minimal.