Table of Contents:

 1. Hvor lang tid må et fly være forsinket?
 2. Hvad sker der hvis man ikke dukker op til sit fly?
 3. Hvis dit fly bliver aflyst?
 4. Hvornår kan man få refunderet sin flybillet?
 5. Er mit fly forsinket?
 6. Er Travellink sikker?
 7. Hvad koster det at ændre navn på en flybillet?
 8. Kan man fortryde køb af flybilletter?
 9. Hvor meget skal det blæse før fly bliver aflyst?
 10. Er mit fly aflyst SAS?
 11. Kan man afbestille en flybillet?
 12. Hvor sent kan man afbestille en rejse?
 13. Hvor kan man klager over flyselskaber?
 14. Hvad kan man lave i lufthavnen?
 15. Kan man stole på Travellink?

Hvor lang tid må et fly være forsinket?

Forsinkelse ved ankomst Hvis du er forsinket mindst tre timer i ankomsten til din slutdestination, kan du have krav på kompensation. Du har dog ikke krav på kompensation, hvis forsinkelsen skyldes usædvanlige omstændigheder som uvejr, visse former for strejker, fabrikationsfejl på flyet eller flyvelederrestriktioner.

Hvad sker der hvis man ikke dukker op til sit fly?

Hvis dit fly er forsinket ved afrejsen, har du ret til assistance, erstatning og en returrejse, alt efter forsinkelsens varighed og rejsens længde. Hvis du ankommer til dit bestemmelsessted med en forsinkelse på mere end tre timer, har du ret til erstatning, medmindre forsinkelsen skyldes usædvanlige omstændigheder.

Hvis dit fly bliver aflyst?

Hvis dit fly er blevet aflyst, har du ret til at vælge, om du vil have refunderet din flybillet eller have rejsen omlagt. Vælger du at få omlagt din rejse, kan du også have krav på rimelig forplejning (mad og drikke – ikke alkohol), mens du venter på næste ledige flyafgang.

Hvornår kan man få refunderet sin flybillet?

Hvis flyselskabet har aflyst dit fly, er udgangspunktet, at du kan vælge mellem at blive ombooket eller pengene tilbage. Du har ret til at det fulde beløb for flybilletten tilbage. Det gælder også, hvis du har købt billetten hos en billetformidler i stedet for direkte hos flyselskabet.

Er mit fly forsinket?

Inde i lufthavnen vil der være informationstavler stillet til rådighed for dig og dine medpassagerer. Her kan du se status på alle de fly, der skal afgå inden for et givent tidsinterval. Det er også her, du vil have mulighed for at se, om dit fly er aflyst eller blot forsinket.

Er Travellink sikker?

Køb ALDRIG din rejse gennem Travellink . De tager sky højegebyrer og hvis billetten skal ændres tager de også gebyr for det samt håndtering af dette.. Dette betød at det blev meget dyre end selv rejsen næsten. Derudover er der ingen som taler Dansk trods de lover det og næsten umuligt at komme igennem pr telefon.

Hvad koster det at ændre navn på en flybillet?

Nogle flyselskaber giver dig mulighed for at ændre navnet gratis, mens andre opkræver et gebyr....Dette gælder for de 15 mest populære flyselskaber i Danmark:
FlyselskabRyanair
Navnekorrektion/Stavefejl€110-€160 (ca. DKK)
Hel navneændring€110-€160 (ca. DKK)
Mere informationWebsite Ryanair
30. apr. 2018

Kan man fortryde køb af flybilletter?

Du har ingen lovbestemt fortrydelsesret på flybilletter Men hvis du fx køber dine flybilletter via nettet, gælder fortrydelsesretten ikke. Da du ikke har fortrydelsesret, når du køber flybilletter på nettet, er det vigtigt, at du dobbelttjekker dato for ud- og hjemrejse og andre informationer såsom navn og destination.

Hvor meget skal det blæse før fly bliver aflyst?

Hvad du skal kigge efter i forhold til at lette og lande: Tjek vinden. Stærk vind, der er 20 MPH eller højere, kan være skyld i lidt bump, når flyet letter, men kun i et par minutter.

Er mit fly aflyst SAS?

Du finder den seneste information om dit fly på informationsskærmene med flyafgange i lufthavnen, i vores SAS App eller på vores website. Du kan også se din rejseplan under Mine bookinger.

Kan man afbestille en flybillet?

Vær ude i så god tid som muligt! Forskellige flyselskaber har forskellige regler for, hvor sent du kan afbestille. Du kan også kontakte flyselskabet direkte for at afbestille dine billetter. Flyselskabernes regler tillader generelt ikke tilbagebetaling af afbestilte billetter.

Hvor sent kan man afbestille en rejse?

4. Ændring og afbestilling inden afrejse
 • 20 dage inden pakkerejsens begyndelse, hvis rejsens varighed er over 6 dage.
 • 7 dage inden pakkerejsens begyndelse, hvis rejsens varighed er mellem 2 og 6 dage, eller.
 • 48 timer inden pakkerejsens begyndelse, hvis varighed er under 2 dage.

Hvor kan man klager over flyselskaber?

Du skal have følgende klar, før du starter din klage til Trafikstyrelsens:
 1. NemID.
 2. flybillet eller bekræftet reservation for alle passagerer, som klagen omfatter.
 3. korrespondance med luftfartsselskabet vedrørende klage (fx e-mail, breve mv.)
 4. kvitteringer for eventuelle udgifter, du ønsker refunderet (fx mad og drikke)

Hvad kan man lave i lufthavnen?

Spil hyggelige spil med venner og familie i lufthavnen! Skal du på ferie med familien eller en håndfuld gode venner? Så er det oplagt at tage et rejsevenligt bræt- eller kortspil med sig til turen! Find de gode snacks og noget godt at drikke frem, inden I begynder at kaste med terninger, fordele kort eller brikker.

Kan man stole på Travellink?

Køb ALDRIG din rejse gennem Travellink… Derudover er der ingen som taler Dansk trods de lover det og næsten umuligt at komme igennem pr telefon. Du bliver så meget snydt!!!!