Table of Contents:

 1. Hvilket computer mærke er bedst?
 2. Hvilken computer skal jeg købe?
 3. Hvilken Lenovo skal man købe?
 4. Hvad skal en god computer indeholde?
 5. Er 4 GB RAM nok?
 6. Er 8 GB RAM nok?

Hvilket computer mærke er bedst?

 • Apple MacBook Air (M1, 2020) Den bedste laptop i 2022. ...
 • Microsoft Surface Laptop 4. Den bedste Windows-laptop. ...
 • MacBook Pro 14" (2021) Den bedste laptop for produktivitet i 2021. ...
 • HP Spectre x360 (2021) 2021-modellen er en glimrende 13-tommer bærbar. ...
 • Dell XPS 13 (2020) ...
 • Razer Blade 14. ...
 • LG Gram 17 (2021) ...
 • Acer Swift 3.

Hvilken computer skal jeg købe?

Vi anbefaler en bærbar med minimum Intel Core i3 eller AMD A8 processor, hvis du ønsker en bærbar, der kan udføre mange forskellige opgaver – og flere på samme tid. Det kunne fx være opgaveskrivning i Word og research på internettet, samtidig med at der spiller musik i baggrunden.

Hvilken Lenovo skal man købe?

X1 Carbon er den perfekte business bærbare. Ved hjælp af kulfiber har Lenovo formået at lave den mindste 14″ bærbare på markedet, uden at gå på kompromis med ydeevne. Den kan desuden dockes i de samme mekaniske dockingstationer som T- og L-serien bruger.

Hvad skal en god computer indeholde?

Ud over en SSD-disk så anbefaler vi, at du til hjemmebrug skal kigge efter en PC med i3 eller i5 processor fra Intel og 4-8GB RAM. Du kan med fordel gå efter de 8GB RAM hvis du har mange programmer åbne på en gang, da det især er her mere RAM hjælper maskinen med at holde hastigheden oppe.

Er 4 GB RAM nok?

Han anbefaler, at man køber en model med mindst 4 GB RAM. “Det rækker til skrivning, surfing, YouTube og Skype. Til gaming, foto- og videoredigering og andre krævende programmer skal du bruge mindst 8 GB RAM,” forklarer han.

Er 8 GB RAM nok?

Da RAM typisk er det første man løber tør for og som direkte går ind og sløver din computer, fordi den tager længere tid om at arbejde når dens korttidshukommelse er begrænset, anbefaler vi at du har minimum 8 GB RAM til let computerbrug og gerne 12-16 GB RAM hvis dit behov er lidt større.