Table of Contents:

  1. Er 100000 km meget for en bil?
  2. Er det et godt tidspunkt at købe bil?
  3. Hvornår er det billigst at købe brugt bil?
  4. Hvilken Brugtbil er bedst?
  5. Hvilken bil skal man købe i 2021?
  6. Hvilken Brugtbil skal jeg vælge?
  7. Hvad koster den billigste bil i Danmark?
  8. Hvor længe kan min bil holde?

Er 100000 km meget for en bil?

Jo længere en bil har kørt, jo dyrere kan den blive i reparationer. Mange af motordelene er lavet til at holde 200-300.000 km. hvorefter det skal skiftes ud. Dermed ikke sagt at en bil med 250.000 km på tælleren ikke kan være god, men generelt kræver de større reparationer end biler der har kørt 50-75.000 km.

Er det et godt tidspunkt at købe bil?

De bedste tidspunkter Der er mange grunde til, at det er smart at købe bil sidst på efteråret eller lige op til jul. Forhandlerne er typisk ivrige efter at få solgt de sidste gamle modeller for at gøre plads til de nye. Du kan derfor være heldig at forhandle dig til en god pris og få ekstra udstyr med i prisen.

Hvornår er det billigst at købe brugt bil?

Priserne er typisk højest i marts, april og maj samt september og oktober, mens de er lavest i juli og omkring nytår. Jan Lang, journalist hos Bilbasen. "Derudover er alene snakken om ændringer i afgiften for nye biler med til at få folk til at søge efter brugte biler i stedet for," fortsætter han.

Hvilken Brugtbil er bedst?

For blot anden gang vinder en koreansk bilmodel titlen som Årets Brugtbil. Første gang var det Kia Ceed, og denne gang er det Hyundai, der med den seneste generation af i30 vinder titlen for første gang.

Hvilken bil skal man købe i 2021?

Juryen af motorjournalister, som blandt andre inkluderer Bilbasens Anders Berner, Ebbe Sommerlund, Morten Bek og Jacob Dalby, har nu testet og voteret, så finalistfeltet på syv biler er klar. Finalisterne til Årets Bil 2021 er: BMW 4-Serie, Honda e, Peugeot 2008, Renault Captur, Seat Leon, Toyota Yaris og VW ID.

Hvilken Brugtbil skal jeg vælge?

Høj kvalitet, sikkerhed og en garanti på fem år var de tre primære årsager til, at Hyundai i30 er blevet kåret til Årets Brugtbil 2021. Hyundai i30 skiller sig ud ved ikke at være klassens mest solgte, men netop fordi den er lidt overset, er den særligt interessant som brugtbil.

Hvad koster den billigste bil i Danmark?

Fælles for alle bilimportørerne er, at de i store reklamekampagner benytter prisen som vigtigste salgsparameter. I øjeblikket er billigste bil en Chevrolet Spark, der annonceres til 83.900 kr. Men i lighed med alle andre biler skal også de små bilers pris tillægges en leveringsomkostning på 3.680 kroner.

Hvor længe kan min bil holde?

For tal fra Danmarks statistik viser, at gennemsnitsalderen for personbiler er den yngste siden 2003. Danskerne sender deres bil "i himlen" efter gennemsnitligt 8,8 år, hvilket altså er den korteste levealder for en bil i 15 år. Det tal harmonerer knapt så godt med, at biler bliver bygget til at leve mellem 7-12 år.