Table of Contents:

 1. Er Audi driftsikker?
 2. Hvad er TFSI motor?
 3. Hvem laver Audi motor?
 4. Hvilket bilmærke er mest pålideligt?
 5. Hvad er forskellen mellem en TSI og en TFSI motor?
 6. Hvad står 35 TFSI for?
 7. Hvor bliver Audi lavet?
 8. Er Suzuki et godt bilmærke?
 9. Er Jaguar dyr i drift?
 10. Hvad betyder 1 4 TSI?
 11. Hvad betyder 1.4 motor?

Er Audi driftsikker?

Mindst pålidelige brugte lille mellemklassebil: Audi A3 diesel () Audi A3 diesel bidrager til en generelt kedelig statistik for dieselbiler. Selv scorer Audi A3 kun 40 procent i pålidelighedsprocent, mens Ford Focus diesel () scorer 46,5 procent og VW Golf V diesel () scorer 59,4 procent.

Hvad er TFSI motor?

Forkortelsen TFSI står for turboladning og direkte indsprøjtning – en kombination, som Audi som den første bilproducent i verden satte i stor serieproduktion i 2004. Med den første 2.0 TFSI-motor, som var drivkraften i A3 Sportback, påbegyndte mærket sin downsizing-strategi, der erstattede slagvolumen med trykladning.

Hvem laver Audi motor?

Fra 1977 er alle Auto Union-biler markedsført under Audi-navnet. Audis slogan er "Vorsprung durch Technik" (forspring gennem teknik), der repræsenterer August Horchs pionérånd....
Audi
ModerselskabVolkswagen
DatterselskaberQuattro GmbH
Eksterne henvisninger
http://www.audi.com

Hvilket bilmærke er mest pålideligt?

Hvilke bilmærker er mest pålidelige?
PlaceringMærkeAntal kørte miles
1Honda50,892.73
2Suzuki39,280.27
3Toyota50,641.03
4Chevrolet35,956.80
27. apr. 2015

Hvad er forskellen mellem en TSI og en TFSI motor?

Re: Forskel på TSI og TFSI Det er præcist det samme. Det er bare Audi som ikke må/vil hedde det samme som VW/Skoda/Seat...

Hvad står 35 TFSI for?

Forskellen er bare, at Audi ikke henviser til en motorstørrelse, som alligevel sjældent er rigtig, og at Audi nøjes med to cifre. For at give et eksempel, så kan betegnelsen 30 henvise til motorer mellem 1 hk, efterfulgt af TFSI for benzin og TDI for diesel.

Hvor bliver Audi lavet?

I Ingolstadt, Tyskland finder du Audis hovedkontor samt produktionen af Audi A3, Audi A3 Sportback, Audi S3, Audi S3 Sportback, Audi A4, Audi A4 Avant, Audi S4, Audi S4 Avant, Audi A4 allroad quattro, Audi RS 4 Avant, Audi A5 Sportback, Audi A5 Coupé, Audi S5 Sportback, Audi S5 Coupé, Audi RS 5 Coupé, Audi Q5, Audi Q5 ...

Er Suzuki et godt bilmærke?

derfor, at vores kundetilfredshed er helt i top i markedet år efter år ifølge FDM's årlige AutoIndex undersøgelse. Kort sagt: Suzuki giver dig usædvanlig meget bil for pengene og god service hører med.

Er Jaguar dyr i drift?

Den er dyr i drift. Særligt forsikringen er dyr. Find en billig mekaniker og meld dig ind i Jaguarclub Danmark, som tilbyder en billigere forsikring.

Hvad betyder 1 4 TSI?

TSI er en samling turboladede motorer med direkte indsprøjtning, der produceres af tyske Volkswagen Group. Den første TSI-motor havde en kapacitet på 1,4 liter og den blev først præsenteret i 2005 på Golf GT Mk5.

Hvad betyder 1.4 motor?

Slagvolumen er det rumfang, en motors cylindre tilsammen gennemløber i løbet af en cyklus. Slagvolumen angives ofte i kubikcentimeter eller liter, og hvis man for eksempel har fire cylindre med hver 500 kubikcentimeters slagvolumen, har man en 2,0-liters motor.