Table of Contents:

 1. Hvorfor vælge Audi?
 2. Er Audi en god bil?
 3. Hvad koster en brugt Audi?
 4. Hvornår kommer der en ny Audi A4?
 5. Hvem laver Audi?
 6. Hvornår kom den første Audi?
 7. Hvor kommer en Audi fra?
 8. Hvem er Audi ejet af?
 9. Er Mercedes bedre end Audi?
 10. Hvad er bedst BMW eller Audi?
 11. Er Audi bedre end BMW?
 12. Hvad koster en ny Audi a1?
 13. Hvornår kommer Audi Q4 til Danmark?
 14. Hvornår kommer Audi A4 plug in hybrid?
 15. Hvor bliver Audi Q4 bygget?

Hvorfor vælge Audi?

Hvorfor vælge Audi? Det er ingen hemmelighed, at Audi er et af de foretrukne valg blandt rallykørere og racerløbsentusiaster, så Audis overlegne performance er ingen overvurdering. Dernæst er design det første, der møder øjet ved en Audi, hvor modellerne både udvendigt og indvendigt imponerer.

Er Audi en god bil?

Audi A4 er den nyeste bil i premiumklassen, og det kan mærkes. Bilen er flot bygget, kører fremragende og byder i det hele taget på mange gode oplevelser. Og så ser den – ifølge Motors testhold – godt ud. Et instrumenthus, som er en stor farveskærm, kan tilkøbes.

Hvad koster en brugt Audi?

164.900 kr. 1,0 TFSi 95 Sportback S-tr. 159.8.900 kr.

Hvornår kommer der en ny Audi A4?

Den nye Audi A4 kommer til salg til november, men Motor har allerede gået bilen efter i detaljer og kan berette om en bil, der i den grad matcher det danske marked. Kun en prøvetur må vi fortsat vente på.

Hvem laver Audi?

Audi, tysk bilmærke under VW-koncernen (Volkswagen). Grundlæggeren August Horch () forlod bilfabrikken Horch og stiftede i 1910 et nyt firma, Audi. Firmaet koncentrerede sig om sportslige og luksuøse biltyper.

Hvornår kom den første Audi?

16. juli 1909, Zwickau, TysklandAudi / Grundlagt

Hvor kommer en Audi fra?

Zwickau, TysklandAudi / Sted for grundlæggelseZwickau er en by i den sydvestlige del af den tyske delstat Sachsen. Den ligger i en dal for foden af Erzgebirge, på den venstre bred af floden Zwickauer Mulde, 130 km sydvest for Dresden, syd for Leipzig og sydvest for Chemnitz. Byen er fødested for bl.a. den romantiske komponist Robert Schumann. Wikipedia

Hvem er Audi ejet af?

Volkswagen Group består udover Volkswagen af 12 mærker indenfor motorkøretøjsbranchen. Det er blandt andet Audi, Porsche, SEAT, Škoda Auto, Bentley, Bugatti, Lamborghini, MAN, Scania, Volkswagen Erhvervsbiler og gennem et delvist ejerskab af Suzuki Motor Corporation (19,9 %) Suzuki-mærket og Maruti Suzuki-mærket.

Er Mercedes bedre end Audi?

Mercedes-Benz er mere pålidelig end Audi. Faktisk er Mercedes det mest pålidelige af de tre (Audi, BMW og Mercedes) mest populære tyske luksusbilmærker. Selv om Audi og Mercedes er mere avancerede end andre biler på markedet, er de nogle af de mindst pålidelige biler på markedet.

Hvad er bedst BMW eller Audi?

I en direkte sammenligning vinder BMW på mere direkte køreegenskaber og en bedre stationcarløsning, men det ændrer ikke på, at Audi A4 opleves som den lækreste bil akkompagneret af en fin limousineoplevelse. Denne duel-test stammer fra Bil Magasinet.

Er Audi bedre end BMW?

Fordelen ved Audi er at interiøret ser mere lækkert og eksklusivt ud. Hvor en standard-BMW kan være lidt trist at se på. Audi er også en anelse mere praktisk. Men til gængæld er BMW= Køreglæde.

Hvad koster en ny Audi a1?

Priser fra 239.991 kr.

Hvornår kommer Audi Q4 til Danmark?

Audi Q4 e-tron lander hos de danske Audi forhandlere i juni 2021. Der åbnes dog allerede for bestillinger i Danmark fra den 22. Audi Q4 Sportback e-tron kan først bestilles i løbet af sommeren og lander i Danmark til efteråret. Prisen på Q4 e-tron starter fra 349.990 kr.

Hvornår kommer Audi A4 plug in hybrid?

Hvornår kommer Audi's nye plug-in-hybrider til Danmark De nye PHEV-modeller forventes at lande hos de danske forhandlere i løbet af 2019. Der er ikke danske priser endnu.

Hvor bliver Audi Q4 bygget?

Audi forbinder fortid med fremtid i Zwickau i Tyskland, hvor produktionen af Audi Q4 e-tron nu er begyndt. Q4 e-tron er bygget på den Volkswagen-udviklede elbilsplatform MEB, der giver betydelige muligheder for at udnytte synergier i Volkswagen koncernen.