Table of Contents:

 1. Hvor finder man gratis lydbøger?
 2. Hvor kan jeg høre lydbøger?
 3. Hvor kan man lytte til lydbøger?
 4. Hvor kan man læse gratis?
 5. Er eReolen go?
 6. Hvordan får man adgang til eReolen?
 7. Er eReolen?
 8. Kan man downloade lydbøger fra biblioteket?
 9. Hvilken Lydbogsapp er bedst?
 10. Kan man høre lydbøger på Spotify?
 11. Kan man høre mofibo på PC?
 12. Hvad koster Bookmate om måneden?
 13. Hvilken Lydbogstjeneste er bedst?
 14. Hvor meget koster mofibo?

Hvor finder man gratis lydbøger?

Du kan downloade gratis lydbøger på Bookbeat, Chapter, Mofibo og Nextory. Hvis du vælger en lydbogsapp har appen en funktion, hvor du kan downloade lydbøger til offline brug. Alle lydbogsapps har en gratis prøveperiode, så du i princippet kan downloade lydbøger gratis til offline brug i en periode.

Hvor kan jeg høre lydbøger?

Her er streamingtjenesterne til lydbøger
 • eReolen: Stort udvalg af e-bøger, lydbøger og podcast. ...
 • Mofibo: 30 dages gratis prøveperiode. ...
 • Saxo Premium: 30 dages gratis prøveperiode. ...
 • Bookmate: 7 dages gratis prøveperiode. ...
 • BookBeat: 2 ugers gratis prøveperiode. ...
 • Nextory: 30 dage gratis prøveperiode. ...
 • Chapter:
29. jan. 2021

Hvor kan man lytte til lydbøger?

eReolen er bibliotekernes tilbud med e-bøger og lydbøger. Alt, du skal bruge for at komme i gang, er dine login-oplysninger til biblioteket. Med eReolen har du altid dit digitale bibliotek lige ved hånden. Med appen kan du have alle dine læseoplevelser med i lommen og læse og lytte, når det passer dig.

Hvor kan man læse gratis?

Hos os finder du et stort udvalg af gratis e-bøger til e-bogslæsere. Her tilbyder vi gratis e-bøger inden for skønlitteratur og faglitteratur mv. Når du allerede har valgt din e-bog og har gennemført ordren, modtager du en mail med det samme, så du hurtigt kan downloade den gratis e-bog kvit og frit.

Er eReolen go?

eReolen GO! er bibliotekernes digitale tilbud med e-bøger og lydbøger for børn. eReolen GO indeholder alle børnematerialer fra eReolen og formidler særligt til børn og unge i alderen 7-14 år. Alle skolebørn i Favrskov kan tilgå eReolen GO!

Hvordan får man adgang til eReolen?

Sådan opretter du en bruger Hvis du ikke er låner allerede, bliver du oprettet ved et besøg på dit lokale bibliotek eller ved at oprette dig digitalt via NemID på dit biblioteks hjemmeside. Har du spørgsmål til dine loginoplysninger, pinkode, oprettelse o. lign., skal du kontakte dit lokale bibliotek.

Er eReolen?

Hvad er eReolen? På eReolen finder du bibliotekernes ebøger og digitale lydbøger. Vi har flere end 36.000 bøger, som du kan låne via eReolens app eller på eReolen.dk. Appen er lavet til både Android og iOS.

Kan man downloade lydbøger fra biblioteket?

Når du har hentet en lydbog gennem app'en, kan du lytte til lydbogen uden at være på internettet. App'en kommer senere i 2014 til Android brugere. 2. Via programmet WMA kan du downlåne lydbøger og overføre dem til en MP3-afspiller.

Hvilken Lydbogsapp er bedst?

Bedste lydbogsapp 2022 Mofibo kom på andenpladsen med en bedømmelse på 9.0 ud af 10. Chapter kom på en tredjeplads med en bedømmelse på 8.5 ud af 10. Nextory kom på en fjerdeplats med en bedømmelse på 8.5 ud af 10. Saxo Premium kom på femteplads plats med en bedømmelse på 7 ud af 10.

Kan man høre lydbøger på Spotify?

Spotify har indledt et samarbejde med Storytel, der har en platform til lydbøger. Mange lydbøger: hele 500.000. Dem kan man fremover få adgang til gennem Spotify. Der bliver dog ikke tale om, at Storytels lydbøger bliver inkluderet i ens Spotify-abonnement.

Kan man høre mofibo på PC?

Download via Mac eller PC (anbefalet) Download filen ved at trykke på "Download Now" knappen (enten fra kvitteringssiden eller via det link, som du har modtaget pr mail).

Hvad koster Bookmate om måneden?

Et abonnent hos Bookmate har i skrivende stund en pris på 99,- kr. pr. måned. Til sammenligning koster Mofibo 129,- kr.

Hvilken Lydbogstjeneste er bedst?

 • BookBeat. BookBeat er efterhånden kendt i hele Europa, og nu gør de også deres indtog i Danmark. ...
 • Mofibo. Mofibo er ganske rigtigt ikke den billigste lydbogstjeneste, men vi vurderer alligevel, at det, smmen med BookBeat er den bedste lydbog app på markedet lige nu. ...
 • Chapter. ...
 • Pickatale. ...
 • Nextory. ...
 • Saxo Premium. ...
 • Audible.
16. feb. 2022

Hvor meget koster mofibo?

Mofibo koster normalt 129 kr./måned og hvis ikke du selv opsiger Mofibo, inden din gratis prøveperiode udløber, fortsætter du som almindelig abonnent hos Mofibo.