Table of Contents:

 1. Hvilken vej skal en antenne vende?
 2. Hvilken antenne skal man vælge?
 3. Hvilken antenne er bedst til Boxer TV?
 4. Er Boxer kabel eller antenne?
 5. Hvor er nærmeste tv mast?
 6. Hvordan sætter man en antenne op?
 7. Hvordan ser man tv med antenne?
 8. Hvordan fungerer en antenneforstærker?
 9. Hvilken frekvens er dr1 på?
 10. Hvad kan man se på tv uden pakke?
 11. Kan man se tv2 med stue antenne?
 12. Er der problemer med tv signal?
 13. Hvilke tv kanaler kan jeg se med antenne?
 14. Kan man måle antennesignal?
 15. Kan man se tv2 uden abonnement?

Hvilken vej skal en antenne vende?

En antenne skal selvføl- gelig pege i den rigtige retning - mod den bed- ste sender – men her- udover kan placeringen rumligt være afgørende. En ændring på 5 - 10 centimeter i højden eller til siderne kan være af afgørende betydning.

Hvilken antenne skal man vælge?

Hvis du ikke ønsker – eller ikke har mulighed for – at modtage tv-signalet via et kabel fra et antennestik, er en digital antenne det oplagte valg. En digital antenne kan anvendes til at modtage tv-signal, og der skelnes mellem digitale antenner til indendørs og udendørs brug.

Hvilken antenne er bedst til Boxer TV?

Boxer TV antennesignaler. Der kan både benyttes indendørs antenner og udendørs antenner til digital modtagelse, men for bedste signalstyrke anbefaler vi altid en udendørs antenne, da signalet ofte svækkes kraftigt ved indendørs modtagelse.

Er Boxer kabel eller antenne?

TV fra Boxer er tv via almindelig tv-antenne.

Hvor er nærmeste tv mast?

På Dingeo kan du se afstanden til den nærmeste mobilmast for alle adresser i Danmark.

Hvordan sætter man en antenne op?

Hele antenneinstallationen skal være HF tæt En kæde er ikke stærkere end dens svageste led. Det samme gør sig gældende når du vil sikre et perfekt tv signal. Derfor skal hele antenneinstallationen være hf tæt. Tv signalet kommer typisk fra et antennestik i væggen, en tv antenne på taget, eller fra en parabol.

Hvordan ser man tv med antenne?

For at kunne modtage det digitale tv-signal med en antenne skal dit tv enten have en digital modtager indbygget, eller også skal man tilslutte en separat digital modtager. Den digitale modtager skal være en DVB-T modtager for at virke til antenne-tv, og den skal understøtte MPEG4.

Hvordan fungerer en antenneforstærker?

Hvordan virker en antenneforstærker? (Sådan gør du) En antenneforstærker tager dit eksisterende signal og ved hjælp af justering af forstærkning af hele signalet (Gain Control) og hvor i frekvensbåndet der skal forstærkes (Slope Control) sørger det for et ensartet signal ud i hele din installation.

Hvilken frekvens er dr1 på?

Sendemaster og frekvenser
FM
SenderP1/P2P4
Gl. Højen (Trekanten)95.5 MHz / 10 kW94.0 MHz / 10 kW
Gladsaxe (København)90.8 MHz / 60 kW96.5 MHz / 60 kW
Grenaa (Østjylland)89.2 MHz / 0.349 kW102.0 MHz / 0.349 kW

Hvad kan man se på tv uden pakke?

Efter overgangen til det digitale signal er der mange der tror, at man skal have kabel-tv, parabolantenne eller andet for at kunne se DR's kanaler. Men det er faktisk ikke rigtigt. DR udsender stadig ukodede signaler ud i æteren som enhver med en digital modtager kan kan se.

Kan man se tv2 med stue antenne?

Ja – det kan du – men det kræver du har en internetforbindelse, kabel-tv eller parabol. Så vil du kunne modtage de samme kanaler som du modtager via antenne – dog til en månedlig pris, der afhænger af hvilken tv-pakke som du vælger hos den udbyder du vælger.

Er der problemer med tv signal?

Hvis du kun oplever dårligt signal på ét tv, skyldes fejlen formentlig et dårligt stik, et dårligt kabel eller en dårlig samling i din tv-installation. Er fejlen på alle tv i dit hjem, skal du tjekke alle kabler, stik og eventuelle fordele/forstærkere.

Hvilke tv kanaler kan jeg se med antenne?

Der er tale om kanalerne DR1, DR2, DR3, DR K, DR Ramamsjang og DR Ultra. Kanalerne kan også modtages med almindelig antenne, du skal dog sikre dig at du har et tv der kan kan klare MPEG da der var et skifte i signallet fra MPEG ).

Kan man måle antennesignal?

Det er derfor ikke muligt at selv måle dette signal med et alm. Strømmåle apparat. For at måle strømstyrken på et antennesignal skal bruges et specielt apparat der hedder en feltstyrkemåler. En feltstyrkemåler koster i omegnen af 10.000 til 50.000 kr, og er derfor ikke hvermandseje.

Kan man se tv2 uden abonnement?

På TV 2s streamingtjeneste TV 2 PLAY kan du købe adgang til TV 2s indhold - live og on demand samt med og uden reklamer. Med TV 2 PLAY kan man se TV 2s indhold på tværs af alle de mest brugte platforme. Læs mere på tv2play.dk.