Table of Contents:

  1. Hvilken skostørrelse skal jeg have?
  2. Er New Balance store eller små i størrelsen?
  3. Hvor meget plads skal der være i en løbesko?
  4. Er mine løbesko for store?
  5. Hvornår er sko for store?
  6. Er Adidas lille i størrelsen?
  7. Er New Balance normal i størrelsen?

Hvilken skostørrelse skal jeg have?

Du skal måle foden fra den længste tå til det bageste punkt på hælen. Vær også opmærksom på, hvilken fod der er størst. Langt, langt de fleste skoproducenter sælger skoene i præcis samme størrelse, men fødder er ikke ens. Hos godt 75 procent af danskerne er den højre fod lidt større end den venstre.

Er New Balance store eller små i størrelsen?

Damesko: Køb dine New Balance sko i et nummer mindre end du ville købe dine Nike sko. Herresko: Køb dine New Balance sko i en 1/2 størrelse mindre end hos Nike.

Hvor meget plads skal der være i en løbesko?

Når du køber din løbesko, er der lige et par ting som bør væreplads. Der skal der være mindst 0,5 cm luft foran din længste tå og gerne 1,0 cm. Der er ikke noget værre en ømme tæer og blå negle, fordi skoene klemmer.

Er mine løbesko for store?

Skal løbesko være lidt for store?
  • Det er et af de mest adspurgte spørgsmål, og måske er det fordi, at der ikke er noget helt klart svar på det. ...
  • Som tommelfingerregel kan du gå efter, at der skal være 0,5 cm plads ved tæerne, når du står op. ...
  • Du skal være ekstra opmærksom på, om dine løbesko sidder godt!

Hvornår er sko for store?

Er skoen stor nok? Tegn et omrids af dine fødder på papir, klip dem ud og put papiret ned i skoene. Kan papiret ligge i skoen uden at krølle nogen steder, er skoen tilpas rummelig. På dit omrids skal du tillægge 1cm ud for alle tæer for at have plads til at foden kan glide lidt frem i skoen under gangen.

Er Adidas lille i størrelsen?

Børn: køb adidas skoene i et helt nummer større end dine Nike sko. Har du fx en Nike sko i størrelse 20, så skal du bruge en størrelse 21 hos adidas. Damer: adidas sko er en lille smule mindre end Nike. Bruger du en størrelse 40 hos Nike, skal du derfor vælge en størrelse 40 2/3 hos adidas.

Er New Balance normal i størrelsen?

New Balance størrelser i sportssko, løbesko og normale sko New Balance laver sko der tager udgangspunkt i US-størrelser. Det er amerikanske måleenheder, som efterfølgende konverteres til UK og til EURO. For både damer og herre er der altid en forskel på 0,5 fra US til UK.