Table of Contents:

  1. Hvordan finder man ud af hvem der ejer et domæne?
  2. Hvor kan man se hvem der ejer en hjemmeside?
  3. Hvornår er domænet registreret?
  4. Hvem har hjemmesiden?
  5. Hvilke domæner ejer et firma?

Hvordan finder man ud af hvem der ejer et domæne?

Med en Whois-søgning kan du tjekke, hvem ejeren er og dermed kontakte personen eller virksomheden. Du finder ejeren af et domæne ved at lave en Whois-søgning på domænet eller søge efter 'Domain lookup'. Hvis du leder efter ejeren af et . dk-domæne, skal du igennem 'Den offentlige Whois-database' hos DK Hostmaster.

Hvor kan man se hvem der ejer en hjemmeside?

Domænenavne kan i princippet ikke ejes af nogen. Alle domænenavne, der ender på . dk betragtes som en offentlig ressource. Når du registrerer et domænenavn, ejer du derfor ikke domænenavnet.

Hvornår er domænet registreret?

Det som du kan se, ved at slå et domæne op via dk-hostmaster er, blandt andet registrantens adresse og måske telefonnummer. Derudover vil du også kunne se, hvilken server og hostingudbyder hjemmesiden ligger hos, så du evt.

Hvem har hjemmesiden?

Find ud af, hvem der ejer en hjemmeside. Hvis du gerne vil vide, om et domænenavn er tilgængeligt, skal du blot indtaste navnet i WHOIS-søgefeltet på GoDaddy. Så får du at vide, om domænet er tilgængeligt eller ej.

Hvilke domæner ejer et firma?

Har du brug for at se hvem der står som ejer af et domænenavn, eller ønsker du at se hvor gammelt et domæne er? så skal du gøre brug af DK-hostmasters hjemmeside – hvis det er et . dk domæne. DK-hostmaster registrerer og holder styr på alle informationer omkring danske domæner.