Table of Contents:

 1. Hvilken produktion har man i ARG?
 2. Hvad betyder navnet Argentina?
 3. Hvilken religion er der i Argentina?
 4. Hvor stor er Argentina?
 5. Hvor mange mennesker bor der i Buenos Aires?
 6. Hvilke råstoffer er der i Argentina?
 7. Hvad spiser man i Argentina?
 8. Hvad er hovedstad i Brasilien?
 9. Er Argentina et i land eller U land?
 10. Hvad hedder Perus hovedstad?
 11. Hvorfor taler man spansk i Argentina?
 12. Er Argentina et iland?
 13. Hvilke varer importerer Argentina?
 14. Hvilke sprog taler de i Argentina?
 15. Hvad er Argentinas nationalret?

Hvilken produktion har man i ARG?

Argentina er en af verdens største producenter af oksekød. Industrisektoren har traditionelt været baseret på fordelingen af landbrugsprodukter, for eksempel konservesindustri og tekstil- og læderindustri. Argentinas vigtigste handelspartnere er Brasilien, USA og Chile.

Hvad betyder navnet Argentina?

Navnet Argentina kommer fra det latinske ord for sølv, "argentum".

Hvilken religion er der i Argentina?

Religion og filosofi Ligesom meget andet i den argentinske kultur er den argentinske religion også præget af den spanske kolonisering og derfor er ⅔ af befolkningen katolikker. Familien og respekten for slægten er høj prioritet i Argentinas kultur.

Hvor stor er Argentina?

1.074.000 mi²Argentina / Areal

Hvor mange mennesker bor der i Buenos Aires?

Buenos Aires er hovedstaden, og den største by i Argentina med 2,9 millioner indbyggere (uden forstæder).

Hvilke råstoffer er der i Argentina?

De vigtigste naturresurser er olie, jern og andre mineraler. Industrien, landbruget og eksport af olie er bærende for økonomien. På trods af økonomiske kriser, er Argentina et af de mest udviklede lande i Sydamerika.

Hvad spiser man i Argentina?

Argentina er især berømt for sin vin og sit oksekød. Asado , et udførligt måltid af grillet kød, er en af ​​de vigtigste kulinariske traditioner i dette land. Argentinas køkken er meget påvirket af Europa og omfatter mange spanske retter, italiensk pasta og pizzaer og franske kager.

Hvad er hovedstad i Brasilien?

BrasíliaBrasilien / Hovedstad Med 8,5 millioner km millioner indbyggere er Brasilien både det femte største og femte folkerigeste land i verden. Hovedstaden er Brasília, mens de største byer er São Paulo og Rio de Janeiro.

Er Argentina et i land eller U land?

- Argentina er endnu ikke et u-land på linje med Bolivia eller Burkina Faso, men halvdelen af argentinerne lever som et nyt proletariat i et land, der før krisen var Latinamerikas rigeste, siger Juan Fraga fra det argentinske socialforskningsinstitut.

Hvad hedder Perus hovedstad?

LimaPeru / Hovedstad Lima er Perus fantastiske og mangfoldige hovedstad, hvor hele 7,2 millioner indbyggere har hjem. Dette vil sige, at over en fjerdedel af Perus befolkning har sin hverdag i Lima. Byen blev grundlagt den 18. januar år 1535 af spanske Francisco Pizarro.

Hvorfor taler man spansk i Argentina?

Argentina - sprog, Det officielle sprog er spansk. Det adskiller sig stort set ikke fra sproget i Spanien, men det har en karakteristisk intonation og enkelte grammatiske og udtalemæssige særtræk. Mange europæiske indvandrere har bevaret deres oprindelige sprog i fjerde og femte generation.

Er Argentina et iland?

- Argentina er endnu ikke et u-land på linje med Bolivia eller Burkina Faso, men halvdelen af argentinerne lever som et nyt proletariat i et land, der før krisen var Latinamerikas rigeste, siger Juan Fraga fra det argentinske socialforskningsinstitut.

Hvilke varer importerer Argentina?

– Samlet import af foder fra Argentina, fortrinsvis soja til produktionen af grise, på 1.360 mio. kr. i 2017. – Argentina har kun i begrænset omfang indført varetariffer på importerede fødevarer, et signal om stor konkurrenceevne.

Hvilke sprog taler de i Argentina?

SpanskArgentina / Officielt sprogSpansk eller castiliansk er et romansk sprog i den Iberoromanskgruppe, der udviklede sig fra flere sprog og dialekter i den centrale-nordlige del af den Iberiske Halvø i løbet af 800-tallet og gradvist ... Wikipedia

Hvad er Argentinas nationalret?

Når du ikke kan komme til Argentina, så må Argentina komme til dig, og lige nu er det ret oplagt, fordi deres nationalret empanadas hitter som aldrig før. Retten tager lidt tid at lave, men den er ventetiden værd.