Table of Contents:

  1. Hvor kan man skyde med bue?
  2. Hvad må man skyde med bue?
  3. Er armbrøst lovlig i Danmark?
  4. Hvor langt kan en armbrøst skyde?
  5. Hvor kan man lære at skyde?

Hvor kan man skyde med bue?

I vores buehal får du en autentisk oplevelse, hvor vi har skabt de optimale rammer for bueskydning. Du følges af en instruktør hele vejen, så vi sikrer at I får mest mulig ud af skydetiden. Hunters Game har eliten af bue instruktører i Danmark, som tilpasser sværhedsgraden fra begynder til rutineret skytte.

Hvad må man skyde med bue?

I Danmark alt vildt fra råvildt og nedad i størrelse skydes med bue.
  • Bue, pil og virkning. Der findes i grundtræk tre former for buer: ...
  • Lige så effektiv som riffel. Selv om det er pilen, der rammer, er det spidsen, som dræber. ...
  • Kræver bestået buejagtprøve.

Er armbrøst lovlig i Danmark?

I Danmark er det tilladt at jage med bue og med jagtriffel, men i USA tillader man anvendelse af flere forskellige type våben herunder også den lydsvage crossbow, der udstyret med sigtekikkert og aftrækker placerer sig et sted mellem de to nævnte typer jagtvåben.

Hvor langt kan en armbrøst skyde?

Mod slutningen af middelalderen kunne en armbrøst gennemtrænge en rustning og slå ihjel på omtrent 200 meters afstand. Moderne eksperimenter med autentiske middelalder-armbrøster har dog vist, at våbnet snildt kunne skyde op til 350-400 meter.

Hvor kan man lære at skyde?

Hos Hunters Game uddanner vi vores instruktører så vi kan garantere dig omhyggelig og præcis instruktion, hvad end du er nybegynder eller erfaren skytte. Alle besøg indledes med en omhyggelig instruktion og sværhedsgraden tilpasses, så både nybegyndere og rutinerede skytter får en god oplevelse.