Table of Contents:

 1. Hvad laver en software arkitekt?
 2. Hvad tjener en software arkitekt?
 3. Hvordan er det at arbejde som arkitekt?
 4. Hvad tjener en nyuddannet arkitekt?
 5. Hvad tjener en it udvikler?
 6. Hvor kan man tage en professionsbacheloruddannelse?
 7. Hvor kan man læse til datamatiker?
 8. Hvad laver en løsningsarkitekt?
 9. Hvad laver en IT teknolog?
 10. Hvad tjener en arkitekt om måneden?
 11. Hvor meget tjener en software udvikler?
 12. Hvad tjener en cloud arkitekt?
 13. Hvor meget tjener man ved at være designer?
 14. Hvor meget får en datamatiker i løn?

Hvad laver en software arkitekt?

En virksomheds it-arkitektur er dens samlede anvendelse af it. Som it-arkitekt kan du binde eksisterende it-løsninger sammen i en ny helhed, så de understøtter virksomheden og dens behov. På uddannelsen arbejder du helhedsorienteret med virksomhedens it-systemer og du lærer at opsamle, bearbejde og strukturere data.

Hvad tjener en software arkitekt?

TOP 10: Her er lønnen højest
1Afdelingsledelse77588,86
4Arkitektur67136,03
5It-strategi66926,27
6Enterprisearkitektur65408,3
7Afdelingsledelse, drift65108,73
28. jun. 2021

Hvordan er det at arbejde som arkitekt?

Som arkitekt kan du arbejde inden for mange områder. Du kan planlægge, udforme og føre tilsyn med bygninger, landsdele og bydele samt landskaber, parker og haver. Du kan arbejde med restaurering, byfornyelse eller med planlægning og forvaltning i regioner og kommuner.

Hvad tjener en nyuddannet arkitekt?

En gennemsnitlig månedsløn for en fuldtidsansat akademisk arkitekt ligger på 42.536 kroner. I beløbende er ikke medregnet det rådighedstillæg, som arkitekter modtager udover deres faste løn. Regner man rådighedstillæg med, vil en akademisk arkitekt i gennemsnit tjene 43.105 kroner om måneden.

Hvad tjener en it udvikler?

Løn og fremtidsmuligheder For en nyuddannet bachelor i datalogi eller softwareudvikling ligger startlønnen omkring 30.000-35.000 kr. om måneden med mulighed for at blive projektleder eller udviklingschef senere hen, som ofte sender lønnen forbi de 50.000 kr./md.

Hvor kan man tage en professionsbacheloruddannelse?

En professionsbachelor læses typisk på en professionshøjskole. Her er der fokus på praktikken og at lære at anvende og omsætte teorien i praksis. En professionsbachelor varer typisk 3,5 år. En akademisk bachelor læses typisk på universitet, og her er det teoretiske i fokus.

Hvor kan man læse til datamatiker?

Københavns Erhvervsakademi (KEA) Da dele af undervisningen foregår på engelsk, skal du opfylde mindst et af følgende krav: Engelsk B. Engelsk A. TOEFL-test med en testscore på mindst 83.

Hvad laver en løsningsarkitekt?

Som løsningsarkitekt vil du typisk indgå i udviklingen af software, og i mange tilfælde vil det være projekt baseret udvikling. Din rolle med henblik på udviklingen er forståelse og analyse af brugernes behov, de forretningsmæssige krav og de nuværende processer i en given virksomhed, eller afdeling.

Hvad laver en IT teknolog?

Som it-teknolog lærer du fx selv at opbygge Internet of Things-løsninger (IoT), ligesom du kan rådgive andre om IoT. Du får styr på at programmere på forskellige niveauer fra mikrocontrollere over almindelige administrative programmer (fx Python) til automatisering af processer (Scripting/ML).

Hvad tjener en arkitekt om måneden?

Den gennemsnitlige rene månedsløn (dvs. ekskl. medarbejdere der modtager jobløn og rådighedstillæg) for akademiske arkitekter er 44.0.

Hvor meget tjener en software udvikler?

Løn og fremtidsmuligheder For en nyuddannet bachelor i datalogi eller softwareudvikling ligger startlønnen omkring 30.000-35.000 kr. om måneden med mulighed for at blive projektleder eller udviklingschef senere hen, som ofte sender lønnen forbi de 50.000 kr./md.

Hvad tjener en cloud arkitekt?

I gennemsnit tjener it-professionelle med følgende certificeringer dette om måneden i Europa: GCP Cloud Architect: 57.354 kroner. TOGAF 9.1: 55.120 kroner. GCP Data Engineer: 53.885 kroner.

Hvor meget tjener man ved at være designer?

En Arbejde med produkt- og tøjdesign tjener typisk mellem 24.909 kr. og 32.196 kr. brutto pr. måned ved jobbets start.

Hvor meget får en datamatiker i løn?

Lønnen for en Datamatiker ligger imellem 46.385 - 87.000 for hele landet.