Table of Contents:

 1. Hvornår skal jeg udskifte min bil?
 2. Er 200.000 km meget for en bil?
 3. Hvor gammel må en brugt bil være?
 4. Hvor lang tid holder en bilmotor?
 5. Hvor ofte bør man skifte bil?
 6. Hvornår har en bil kørt for langt?
 7. Hvor mange km er meget for en bil?
 8. Hvilken bil kan køre flest km?
 9. Hvor mange km er meget for en brugt bil?
 10. Hvornår har en brugt bil kørt for meget?
 11. Hvor langt kan en bilmotor køre?
 12. Kan det betale sig at købe en ny bil?
 13. Hvor længe er en bil ny?
 14. Hvor langt skal en bil have kørt?
 15. Hvor mange km kører en bil om året?

Hvornår skal jeg udskifte min bil?

Der er mange faktorer, som spiller ind, og værditabet er blot én af disse. »Generelt anbefaler jeg, at man sælger bilen, når den har kørt enten 80-85.000 kilometer eller 170–185.000 kilometer. Det skyldes, at der er en generel psykologisk grænse omkring hver 100.000 kilometer.

Er 200.000 km meget for en bil?

Jo længere en bil har kørt, jo dyrere kan den blive i reparationer. Mange af motordelene er lavet til at holde 200-300.000 km. hvorefter det skal skiftes ud. Dermed ikke sagt at en bil med 250.000 km på tælleren ikke kan være god, men generelt kræver de større reparationer end biler der har kørt 50-75.000 km.

Hvor gammel må en brugt bil være?

- Jo ældre bilen er, og jo flere kilometer den har kørt, jo større er risikoen for problemer. Biler fra to til fem år er generelt problemfri. - Husk, at du skal sælge bilen igen en dag. Kendte mærker og modeller i populære farver gør det lettere.

Hvor lang tid holder en bilmotor?

I en pressemeddelelse fra Dinitrol forklarer han, at biler sagtens holde op til 18 år, hvis de får den rigtige vedligeholdelse. Og det er relevant viden for dig – for hvis du er træt af din 10 år gamle bil, kan du altså sagtens sælge den videre.

Hvor ofte bør man skifte bil?

Hvis du bruger meget tid på at køre til og fra arbejde, så kan det være en god idé at skifte bilen ud lidt oftere, så bilen ikke har mistet alt for meget værdi før skiftet sker. Som regel så plejer dette at være ved omkring 100.000 km.

Hvornår har en bil kørt for langt?

Hvis bilen har kørt meget få kilometermange år, for eksempel 15.000 kilometer på 5 år, kan det faktisk også være både godt og skidt. Det kan være et tegn på, at det er en bil, som aldrig har fået lov til at komme ud og blive ordentlig varm.

Hvor mange km er meget for en bil?

De fleste moderne biler når at køre mellem 300.0.000 kilometer, før de tvinges på pension og sælges for en slik til den lokale skrothandler.

Hvilken bil kan køre flest km?

På førstepladsen ligger Mercedes. Ud af 1525 brugte Mercedes-biler til salg har hver sjette kørt over 300.000 kilometer, siger Johan Frederik Schjødt, som er statistiker og direktør i Autouncle.dk. - Mercedes, og særligt Mercedes E-klasser, er en klar vinder. Nogle har kørt op til 600.000 kilometer, siger han.

Hvor mange km er meget for en brugt bil?

De fleste moderne biler når at køre mellem 300.0.000 kilometer, før de tvinges på pension og sælges for en slik til den lokale skrothandler. Vi har imidlertid fundet tre biler, som har gået længere. Meget længere.

Hvornår har en brugt bil kørt for meget?

Men antallet af kilometer fortæller en masse om bilens historie, som er vigtigt at vide. Har bilen kørt mange kilometer på kort tid, som for eksempel, hvis en 2 år gammel bil har kørt 200.000 kilometer, har den formentlig været brugt som pendlerbil.

Hvor langt kan en bilmotor køre?

De fleste moderne biler når at køre mellem 300.0.000 kilometer, før de tvinges på pension og sælges for en slik til den lokale skrothandler. Vi har imidlertid fundet tre biler, som har gået længere. Meget længere.

Kan det betale sig at købe en ny bil?

Hvis dit bilbudget rækker til den bil, du har brug for i hverdagen, er det oftest en fordel at købe den fra ny, da du med en ny bil får både garanti og 2 års reklamationsret. Samtidig er der færre udgifter til vedligeholdelse end med en brugt bil.

Hvor længe er en bil ny?

Når det kommer til, hvor ofte man bør skifte bil, er det vigtigt at kende til bilers levetid og cyklus. Her er værditab og bilens stand de vigtigste faktorer. Den ærgerlige sandhed er, at biler taber mest af deres værdi i de første tre års tid efter køb.

Hvor langt skal en bil have kørt?

Er bilen blevet vedligeholdt af en påpasselig ejer, kan den sagtens køre flere hundrede tusinde kilometer mere uden behov for større reparationer. Har bilen et højt kilometertal, skal du i stedet spørge sælgeren om de større reparationer, der er foretaget – for eksempel udskiftning af motor, gearkasse og tandhjul.

Hvor mange km kører en bil om året?

Vores undersøgelser viser, at en familie gennemsnitligt kører ca. 17.000 km. årligt. Men husk at dette er kun en tommelfingerregel, og du bør regne efter, om det også gælder for dig.