Table of Contents:

  1. Er æbler godt for heste?
  2. Er gulerødder sunde for heste?
  3. Hvad elsker heste at spise?
  4. Kan heste tåle citron?
  5. Hvad kan heste godt tåle?

Er æbler godt for heste?

- Man kan sagtens give sin hest et æble som snack. Generelt anbefales det at give 1-2 æbler eller pærer om dagen, hvis hesten ikke er vant til at få æbler og pærer.

Er gulerødder sunde for heste?

Gulerødder er de absolut mest harmløse af de godbidder, vi giver vores heste. De indholder meget lidt sukker og kun få kalorier – og så synes hestene, at de smager fantastisk. Som med alle andre hestegodbidder, så bør man naturligvis ikke give gulerødder i uendelige mængder.

Hvad elsker heste at spise?

Mange heste elsker foder der indeholder små mængder melasse ( klik her for artikler om plus og minus ved melasse). Hvis du ikke ønsker at fodre med melasse, så giv lidt reven æble ovenpå foderet. Skift ikke foder tit, det er ikke godt for hestens fordøjelses-system.

Kan heste tåle citron?

Et simpelt trick til at tømme spytkirtlerne er ved at give hesten en halv appelsin eller et stykke citron (uden skal, da den kan være overfladebehandlet), understreger fodringskonsulent, Maria B. Clausen fra Brogaarden.

Hvad kan heste godt tåle?

Gulerødder er OK De fleste ved, at frugter som gulerødder, æbler, pærer og vandmelon er OK, så længe man husker, at heste ikke har godt af sukker, og frugter indeholder som bekendt frugtsukker. Derfor bør man blot kun frugt i mindre omfang.