Table of Contents:

 1. Hvor mange æbler må en hest spise om dagen?
 2. Kan heste tåle pastinak?
 3. Kan heste lide peberfrugt?
 4. Kan en hest tåle banan?
 5. Hvilket hestefoder er bedst?
 6. Hvor meget havre til hest?
 7. Kan heste lide blommer?
 8. Er pastinak giftig?

Hvor mange æbler må en hest spise om dagen?

Generelt anbefales det at give 1-2 æbler/dag, hvis hesten enten ikke er vant til at få æbler eller de er meget store. Hvis hesten er vant til at få større mængder, kan man give op til 3-5 æbler om dagen – igen er dette også afhængig af størrelsen af æblerne.

Kan heste tåle pastinak?

Pastinak er giftig for heste.

Kan heste lide peberfrugt?

Iøvrigt tager heste ikke skade af peberfrugt. Peberfrugter er smækfyldte med c-vitaminer.

Kan en hest tåle banan?

Bananer er ikke alle heste livret, men nogle heste er faktisk helt pjattet med dem. Mange mennesker tror, at bananer indeholder meget sukker, men faktisk er de ikke så meget anderledes end meget andet frugt.

Hvilket hestefoder er bedst?

Hestefoder Test: Top 3 Bedste Hestefoder
 1. Equsana Cool Performance. Bedste hestefoder. Pris: 139 DKK. Vinderen i kategorien “bedste hestefoder i test” er Equsanas Cool Performance. ...
 2. Equsana Horsemix. Bedste billige hestefoder. Pris: 129 DKK. ...
 3. Equsana body boost. Bedste premium hestefoder. Pris: 199 DKK.

Hvor meget havre til hest?

Det indeholder også en del protein. Hvedeklid skal gives i små portioner (ikke mere end 0,5 kg/dag eller højst 0,1 kg/100 kg legemsvægt) som supplement til havre. Sojamel og hørfrø indeholder meget protein, og skal derfor kun gives til heste med et stort proteinbehov.

Kan heste lide blommer?

Æblekerner indeholder også disse forbindelser, men man skal give sin hest ualmindeligt mange æbler for, at den kan blive forgiftet. Store sten som for eksempel findes i nektariner og blommer bør imidlertid ikke komme i nærheden af en hestemund.

Er pastinak giftig?

Pastinakken er giftig Pastinakken indeholder en plantegift, som gør huden følsom over for sollys, og man skal derfor undgå hudkontakt med planten. Plantens saft kan i kombination med sollys give vabler og sår på huden.