Table of Contents:

 1. Kan ikke bruge mine apps?
 2. Kan du genstarte telefonen?
 3. Er 64 GB nok?
 4. Hvordan overfører man apps til ny telefon?
 5. Hvorfor virker Corona app ikke?
 6. Hvordan genstartes Samsung Galaxy S21?
 7. Hvordan genstarter jeg min Samsung mobil?
 8. Hvor mange billeder kan der være på 64 GB?
 9. Hvor mange GB skal man vælge?
 10. Kan man overføre apps?
 11. Hvorfor lukker min telefon apps ned?

Kan ikke bruge mine apps?

Du kan som regel rydde en apps cache og data via appen Indstillinger på din telefon. Indstillingerne kan variere, alt efter hvilken telefon du har. Kontakt producenten af din enhed for at få flere oplysninger. Frigør plads midlertidigt ved at rydde cachelagrede data.

Kan du genstarte telefonen?

Genstart telefonen Hvis telefonen fryser med tændt skærm, skal du genstarte den ved at holde afbryderknappen inde i ca. 30 sekunder.

Er 64 GB nok?

64 GB vil være tilstrækkelig for de fleste mennesker. Især hvis du automatisk uploader mediefiler til en sky-tjeneste som Elgiganten Cloud regelmæssigt sletter billeder fra din telefon. Men hvis du kan lide at have en masse billeder og videoer på din telefon, vil du sandsynligvis sætte pris på 128 GB eller mere.

Hvordan overfører man apps til ny telefon?

Tryk på En backup fra en Android-telefon. Følg vejledningen på skærmen for at kopiere dine data....
 1. Tænd din nye enhed.
 2. Tryk på Start.
 3. Opret forbindelse til et Wi-Fi-netværk, når du bliver bedt om det.
 4. Vælg at kopiere apps og data fra din gamle enhed. ...
 5. Tjek dine sms-beskeder, billeder og videoer.

Hvorfor virker Corona app ikke?

Har du andre problemer Hvis din app fortsat ikke virker, kan du prøve at slette coronapas-appen og installere den igen. Hvis ovenstående ikke afhjælper dit problem, kan du: skrive til coronapas.app@sundhed.dk. ringe til teknisk support hos sundhed.dk på telefon 32 42 03 03.

Hvordan genstartes Samsung Galaxy S21?

Sådan deaktiveres eller genstartes Samsung Galaxy S21, S21 Plus og S21 Ultra. Nu skal vi se en anden mulighed. En anden mulighed, du har, er at tænde og slukke telefonen på en traditionel måde. Tryk på sidetænd / sluk -knappen i et par sekunder.

Hvordan genstarter jeg min Samsung mobil?

Del 1: Sådan genstartes Samsung
 1. Trin 1Fortsæt med at trykke på Power -knappen på din telefon, indtil du ser slukningsskærmen.
 2. Trin 2Tryk på Sluk for at lukke din telefon.
 3. Trin 3Vent på, at din skærm bliver sort, og tryk derefter på tænd / sluk-knappen for at tænde din telefon igen.

Hvor mange billeder kan der være på 64 GB?

Det betyder at du har plads til mere end 800 billeder, så skulle der vist være rigeligt med plads til en uges ferie billeder. Inden du køber et USB-stik, er det en god ide lige at tjekke, hvor meget dine billeder fylder, på den måde kan du finde ud af hvor stort et stik, du har brug for.

Hvor mange GB skal man vælge?

De fleste Android telefoner kan udvides ved hjælp af MicroSD kort. Især hvis telefonen er udstyret med 32GB hukommelse eller mindre kan det være vigtigt, at den har mulighed for at blive opgraderet med MicroSD.

Kan man overføre apps?

Du kan gendanne apps, der er hentet fra Play Butik med din Google-konto, hvis du laver en sikkerhedskopi af din Google-konto på den gamle telefon, der overføres. Android-to-Android-overførsel bruger en gratis peer-to-peer Wi‑Fi-forbindelse mellem din gamle og nye telefon, og bruger ikke mobildata.

Hvorfor lukker min telefon apps ned?

Problemet er løst I den seneste opdatering af Android System Webview og Google Chrome. ... For at sikre at dine apps ikke lukker ned uventet efter åbning, bør både Google Chrome og Android System Webview opdateres til seneste version.