Table of Contents:

 1. Hvad koster et høreapparat hos Audionova?
 2. Hvad koster Oticon OPN s?
 3. Hvilke høreapparater er de bedste?
 4. Hvor får man de bedste høreapparater?
 5. Hvad koster høreapparater fra Oticon?
 6. Hvad koster det at få høreapparater?
 7. Hvad koster ReSound One?
 8. Hvem ejer audika?
 9. Hvad koster de bedste høreapparater?
 10. Hvad koster høreapparater i Tyskland?
 11. Hvornår er høreapparater gratis?
 12. Hvad koster høreapparater fra det offentlige?

Hvad koster et høreapparat hos Audionova?

Prisen på høreapparater i kategori 4 ligger fra kr. 4.995,- til kr. 5.995,- per apparat efter det offentlige tilskud. Grundpakken er inkluderet i prisen.

Hvad koster Oticon OPN s?

Oticon, Widex og GN ReSound
Oticon More 1:Kr. 31.443, -
Oticon Opn S 1:Kr. 27.443, -
ReSound One 9:Kr. 30.443, -
Widex Moment 440:Kr. 30.443, -

Hvilke høreapparater er de bedste?

 • Oticon Opn 1S. Bedst i test 2021. 90% Tilfredshed.
 • Oticon Opn 2S. 86% Tilfredshed.
 • Phonak Marvel M90. 82% Tilfredshed.
 • Oticon Opn 3S. 80% Tilfredshed.
 • Oticon Ruby 1. 80% Tilfredshed.
 • Oticon Ruby 2. 79% Tilfredshed.
 • Bernafon Zerena 3. 79% Tilfredshed.
 • Bernafon Zerena 1. 77% Tilfredshed.

Hvor får man de bedste høreapparater?

Markedets bedste høreapparater finder du et bredt udvalg af hos os. Vi ved, hvor vigtig en sans hørelsen er, og hvor stor betydning det har for din hverdag at have de bedste høreapparater. Derfor finder du kun høreapparater fra førende mærker som Bernafon og Oticon i vores hørecentre.

Hvad koster høreapparater fra Oticon?

Hvad koster det nyeste Oticon høreapparat? De nyeste Oticon høreapparater, Oticon More 1 koster hos HEIMDALL'S kun 18.999 kroner for et sæt. Prisen er din egenbetaling for to høreapparater, når regionens tilskud er trukket fra. Prisen er før eventuelt tilskud fra 'Danmark' og kommunen (Helbredstillæg).

Hvad koster det at få høreapparater?

Priser på høreapparater i Danmark med tilskud og helbredstillæg kan variere fra 0 kr. til 10.000 kr. Din pris afhænger af hvilke tilskud og tillæg du er berettiget til at , samt hvilken model af høreapparater du vælger. Hos Hørebil tilbyder vi de førende modeller indenfor høreapparater fra Oticon, Phonak og Bernafon.

Hvad koster ReSound One?

Hvad koster det nyeste ReSound høreapparat? De nye GN ReSound høreapparater, ReSound ONE 9 koster 18.999 kroner for et sæt. Prisen er din egenbetaling for to høreapparater, når regionens tilskud er trukket fra. Prisen er før eventuelt tilskud fra 'Danmark' og kommunen (Helbredstillæg).

Hvem ejer audika?

Audika er er en danskejet kæde af Oticon-certificerede hørecentre. Vi er ejet af Demant, som er førende inden for høresundhed og har mere end 100 års erfaring på området.

Hvad koster de bedste høreapparater?

Høreapparatet koster alt mellem 2.000-25.000 kroner afhængigt af, hvad høreprøver, tilpasninger med mere ender op i. Derudover er prisen også afhængig af, hvad dine ønsker er til, hvad det skal kunne. I 2021 kan du få et tilskud på: 129 kroner for behandling på et enkelt øre.

Hvad koster høreapparater i Tyskland?

Høreapparater er dog noget for sig, også i Tyskland og derfor har vi også kunder, der kører overgrænsen til os. Pris for et sæt Signia Nx7 - måske det aktuelt bedst høreapparat på markedet: 2x 2.390euro eller rundt regnet 35.850,- kr. før tilskud. Pris for et sæt Signa Nx7 hos os, før tilskud: 20.467,- kr.

Hvornår er høreapparater gratis?

Normalt skal der gå 4 år før, der kan ydes offentligt tilskud til et nyt høreapparat hos godkendte, private forhandlere eller på offentlig høreklinik. Batterier udleveres gratis af regionen, uan- set om høreapparatet er anskaffet i det offentlige eller hos private med offentligt tilskud.

Hvad koster høreapparater fra det offentlige?

Gratis på offentlige høreklinikker At få udleveret høreapparat på en offentlig høreklinik er gratis uanset prisen på høreapparatet. Ønsker du at købe dit høreapparat hos en godkendt privat høreapparatforhandler, kan du få offentligt tilskud. Koster høreapparatet mere end tilskuddet, skal du selv betale merprisen.