Table of Contents:

  1. Hvad er garantien på iPhone?
  2. Er iPhone fra Kina?
  3. Er der garanti på Apple?
  4. Hvad dækker garantien på en mobil?
  5. Kan det betale sig at reparere iPhone?
  6. Hvordan kan man se om en iPhone er stjålet?
  7. Hvor lang tid er der garanti på en mobiltelefon?
  8. Hvornår bortfalder garanti?
  9. Kan det betale sig at skifte batteri på ipad?
  10. Hvem producere Samsung?

Hvad er garantien på iPhone?

Din produktgaranti. Apples begrænsede garanti dækker din iPhone og dit tilbehør med Apple-logoet mod produktionsfejl i ét år fra den dato, du oprindeligt købte produktet. Apples begrænsede garanti er i tillæg til de rettigheder, der gives i henhold til forbrugerlovgivningen.

Er iPhone fra Kina?

Hovedparten af Apples iPhone bliver produceret på to fabrikker i Kina, og i dag er en mindre del af medarbejderne på den ene af fabrikkerne mødt på arbejde for første gang siden virusudbruddet.

Er der garanti på Apple?

Apples etårige begrænsede garanti er en frivillig fabriksgaranti. Rettighederne heri berører ikke de rettigheder, som forbrugeren har i henhold til forbrugerlovgivningen, herunder, men ikke begrænset til, rettigheder i forbindelse med mangler ved produktet.

Hvad dækker garantien på en mobil?

Garantien dækker vel og mærke kun produktionsfejl, mens egne fejl og skader desværre ikke dækkes. Som sagt kan du altid aflevere din mobiltelefon på et værksted, der hurtigt kan vurdere om garantien dækker, og hvad en eventuel reparation vil koste.

Kan det betale sig at reparere iPhone?

Når det drejer sig om problemer med for eksempel batteriet eller et rids i skærmen, kan det godt betale sig at sende den til reparation. Men hvis der er tale om softwarebeskadigelser, eller hvis skærmen og bagcoveret er flækket, kan det i nogle tilfælde være smartere at købe en ny telefon.

Hvordan kan man se om en iPhone er stjålet?

For at tjekke om en iPhone er meldt stjålet skal du kontakte Politiet på 114. Her kan de verificere om IMEI-nummeret, der er unikt for alle telefoner, er registreret som stjålet eller bortkommen.

Hvor lang tid er der garanti på en mobiltelefon?

Svar: Reklamationsretten gælder i 2 år efter købet. Ved reparation gælder der 5 års forældelse - dvs. at er der tale om en fejl - som mobiltelefonen tidligere er blevet repareret for - og har denne reparation ikke været god nok, kan man reklamere i op til 5 år efter reparationen.

Hvornår bortfalder garanti?

Garanti erstatter ikke reklamationsretten Når de to år er gået, vil du stadig have tre års garanti på stellet. Det, du herefter kan klage over, er de skader, som garantien dækker, fx stelbrud.

Kan det betale sig at skifte batteri på ipad?

Det smarteste er nok at lade Apple klare udskiftningen af det ødelagte batteri. Det kan du læse mere om hos Apple: Reparation af batteri og strøm på iPhone. Det koster omkring 500-600 kr. Ellers kan man få klaret udskiftningen hos et af de værksteder, der også skifter ødelagte skærme og så videre.

Hvem producere Samsung?

Samsung Group (삼성그룹 / Samseong Geurup eller Samsung) er en sydkoreansk multinational konglomeratvirksomhed med hovedsæde i Samsung Town, Seoul. Virksomheden består af talrige datterselskaber og associerede virksomheder, de fleste forenet under Samsung-mærket.