Table of Contents:

 1. Hvad kan YouTube i forhold til tv?
 2. Hvor gammel er Matthæus YouTube?
 3. Hvor mange penge får man pr visning på YouTube?
 4. Hvorfor kan jeg ikke se videoer på YouTube?
 5. Hvad YouTube kan i forhold til fx traditionelle tv programmer?
 6. Hvorfor virker YouTube ikke på tv?
 7. Hvem er verdens største YouTuber 2021?
 8. Hvor gammel er Youtuberen Guldborg?
 9. Hvor mange penge tjener man på YouTube?
 10. Hvornår tjener man penge på YouTube?
 11. Hvorfor kan jeg ikke se YouTube på mit tv?
 12. Hvorfor er min skærm grøn på YouTube?
 13. Hvad er YouTube og hvad kan det bruges til?
 14. Kan børn få en YouTube kanal?
 15. Er YouTube nede?

Hvad kan YouTube i forhold til tv?

Især YouTube er populært, ikke mindst fordi de unge er medskabere af indholdet og føler sig inddraget på en helt andet måde end hos de traditionelle medier. Samtidig giver YouTube også muligheden for at øve sig i at indgå i fællesskaber med lidt ældre børn og lære de sociale koder fra dem.

Hvor gammel er Matthæus YouTube?

YouTube
Skabt afSteve Chen, Chad Hurley og Jawed Karim
Lanceretfebruar 2005
SloganBroadcast Yourself
v d r

Hvor mange penge får man pr visning på YouTube?

I gennemsnit kan en YouTubekanal tjene $ 18 pr. 1.000 visninger af reklamer. Det svarer til $ 3-5 pr. 1.000 video-visninger.

Hvorfor kan jeg ikke se videoer på YouTube?

Tjek, at du stadig har adgang til andre websites. Hvis du bruger et Google Apps-domæne, har administratoren af dit domæne muligvis ikke aktiveret YouTube. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer YouTube som tjeneste. Din netværksadministrator eller internetudbyder blokerer muligvis for YouTube.

Hvad YouTube kan i forhold til fx traditionelle tv programmer?

Børnene om YouTube
 • Man kan følge sine yndlings-youtubere.
 • Man bliver underholdt af det store udvalg af videoer.
 • Man kan lytte til musik og se musikvideoer.
 • Man kan følge streamere og gamere.
 • Man kan søge inspiration og lære nye ting.

Hvorfor virker YouTube ikke på tv?

Sørg for, at dit smart-tv eller din streamingenhed er konfigureret. Sørg for, at din telefon eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som dit smart-tv eller din streamingenhed. Åbn YouTube-appen. Vælg den video, du vil se, og tryk på Cast-ikonet .

Hvem er verdens største YouTuber 2021?

Felix Arvid Ulf Kjellberg (født 24. oktober 1989 i Göteborg, Sverige), bedre kendt som PewDiePie, er en svensk YouTuber.

Hvor gammel er Youtuberen Guldborg?

21-årige Martin Guldborg og Morten Moller Sørensen har taget Nik & Jays sang 'Mod Solnedgangen' og lavet en parodi. I stedet for at gå mod solnedgang, så håber de to fyre på at få et job.

Hvor mange penge tjener man på YouTube?

Gennemsnittet for, hvor mange penge en youtuber tjener, når en bruger ser en reklame, varierer. Man tjener typisk mellem 5 og 30 kroner for hver 1000 visninger, som ens videoer har. Man tjener kun penge, hvis størstedelen af reklamen i ens video bliver set.

Hvornår tjener man penge på YouTube?

Du kan tjene pengeYouTube ved at ansøge om deltagelse og blive optaget i YouTubes partnerprogram. Du kan muligvis også kvalificere dig til at modtage Shorts-bonusser fra YouTube Shorts-fonden uden at være med i YouTubes partnerprogram.

Hvorfor kan jeg ikke se YouTube på mit tv?

Sørg for, at dit smart-tv eller din streamingenhed er konfigureret. Sørg for, at din telefon eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som dit smart-tv eller din streamingenhed. Åbn YouTube-appen. Vælg den video, du vil se, og tryk på Cast-ikonet .

Hvorfor er min skærm grøn på YouTube?

Opdater grafikdriver Hvis du står over for sort eller grøn skærm, mens du spiller YouTube-videoer, er det efter al sandsynlighed den forældede grafikdriver, der forårsager problemet. Sådan løser du det. 1. På Windows PC skal du trykke på “Windows” og “R” tasterne på én gang, og et lille Run-vindue åbnes.

Hvad er YouTube og hvad kan det bruges til?

YouTube er et amerikansk video-deling medie ejet af Google. På mediet kan du uploade, se, kommentere og interagere, dele alverdens typer af videoer. Af disse årsager ses det også som et socialt medie. Mediet er det fjerdestørste sociale medie i Danmark, lige efter Instagram og Snapchat.

Kan børn få en YouTube kanal?

Google (som ejer YouTube) henholder sig til amerikansk lovgivning, der netop betyder, at du ikke kan bruge tjenesten, når du er under 13 år (du kan i hvert fald ikke oprette en kanal og kommentere mv.) medmindre man lyver om sin alder.

Er YouTube nede?

Youtube nedbrud rapporteret inden for de sidste 24 timer Det er almindeligt, at der rapporteres om nogle problemer i løbet af dagen. Downdetector rapporterer kun en hændelse, når antallet af problemrapporter er betydeligt højere end den typiske mængde for det pågældende tidspunkt på dagen.