Table of Contents:

  1. Hvad koster Apple TV i måneden?
  2. Hvilke kanaler kan jeg se med Apple TV?
  3. Er film på Apple TV gratis?
  4. Hvor meget koster et Apple TV?
  5. Kan man se Apple TV på Chromecast?
  6. Hvad koster en Apple TV?
  7. Hvad er bedst Chromecast eller Apple TV?
  8. Kan man se Apple TV på flere tv?
  9. Er Chromecast og Apple TV det samme?
  10. Hvor mange brugere på Apple TV?

Hvad koster Apple TV i måneden?

39 kr./måned. Et månedligt abonnement koster kun 39 kr./måned efter en syv dages gratis prøveperiode. Del Apple TV+ med familien.

Hvilke kanaler kan jeg se med Apple TV?

Apple TV er kompatibel med en række platforme til underholdning som C-More, D-Play, Viaplay, DR.tv, HBO Nordic, Netflix og TV2 Play. TV-kanalerne er blevet til apps, som du kan se uden at tage hensyn til faste TV-programmer.

Er film på Apple TV gratis?

Når du vælger en film eller tv-udsendelse, vises der en ny skærm med vurderinger, beskrivelser og oplysninger om alle muligheder for at se filmen eller tv-udsendelsen på Apple TV. Se et gratis filmeksempel på fuld skærm: Hvis et eksempel er tilgængeligt, begynder det automatisk at blive afspillet i baggrunden.

Hvor meget koster et Apple TV?

Hvad koster Apple TV Apple TV kan købes i alle elektronikbutikker, og det nyeste 4K med 32GB koster p.t. ca. 1.300 kr. Det er gratis at installere og bruge et Apple TV, men som beskrevet ovenfor, er der nogle streamingtjenester der kræver at du køber et abonnement.

Kan man se Apple TV på Chromecast?

Brug Apple TV-appen på Google TV-enheder, herunder Chromecast med Google TV, til at udforske Apple TV+, browse film, tv-udsendelser og Apple TV-kanaler eller se gratis episoder. Log ind med et Apple-id for at abonnere på kanaler, købe og leje film eller købe tv-udsendelser.

Hvad koster en Apple TV?

Apple TV 4k med 32 GB koster 1.500 kr. Apple TV 4k med 64 GB koster 1.700 kr. Apple TV HD med 35 GB koster 1.300 kr.

Hvad er bedst Chromecast eller Apple TV?

Både fjernbetjening og opsætning gør Apple TV lidt mere håndgribelig og til lidt mere af en traditionel TV-oplevelse end Chromecast. Brugere, der går efter den type TV-brug, vil typisk foretrække Apple TV.

Kan man se Apple TV på flere tv?

Med appen Hjem kan du tilføje flere brugere på samme tid og tilpasse hver persons adgang til forskellige enheder. Du kan f. eks. indstille en Apple TV-enhed i børneværelset med et barns konto og indstille en anden Apple TV-enhed i stuen med både forældres og børns konti.

Er Chromecast og Apple TV det samme?

Et apple tv er apples version af en streaming enhed, hvor du præcist som med chromecast kan streame film og serier direkte fra din telefon eller computer. Det der er smart med et apple tv er at hvis du har en iphone, så fungere de 100% sammen og du kan endda dele skærmen fra din iphone op på dit tv.

Hvor mange brugere på Apple TV?

Med Familiedeling kan du dele apps og tilladelser til at se indhold med op til seks familiemedlemmer.