Table of Contents:

 1. Hvilken sten bringer lykke?
 2. Hvilken sten giver ro?
 3. Hvor kan man finde Geoder i Danmark?
 4. Kan jeg finde krystaller i Danmark?
 5. Hvilken krystal giver ro?
 6. Hvordan ved jeg hvilken krystal jeg har?
 7. Hvordan får man krystaller til at virke?
 8. Hvordan aktivere man krystaller?

Hvilken sten bringer lykke?

Det er sten der vil hele følelsesmæssige ar og genskabe balancen. Andre lykkesten er Akvamarin, Amazonit, Ametyst, Bjergkrystal, Citrin, Fluorit, Granat, Hæmatit, Jordbærkvarts, Karneol, Krysocolla, Labradorit, Lapis Lazuli, Malakit, Prehnit, Rav, Rhodonit, Sodalit, Turkis, Turmalin.

Hvilken sten giver ro?

Blå sodalit Giver dig ro, klarhed i tankerne og en positiv indstilling.

Hvor kan man finde Geoder i Danmark?

Kvarts geode skabt af søpindsvin i flint og en håndfuld vættelys. Moleret på Fur er et sandt skattekammer med fossiler. Det er især flotte fossiler af dyr og planter, som der er fundet mange af på i moleret på Fur. Og hvis man besøger Musset Fur Fossiler kan man se nogle af de smukkeste eksemplarer.

Kan jeg finde krystaller i Danmark?

De største krystaller i verden er fundet i Mexico. De består af Kalciumsulfat - bedre kendt som gips - og de længste er mere end 10 meter lange. Det største danske krystalfund, en klynge på 1 1/5 meter i diameter, er fundet i en molergrav på Mors, og består af forstenet Ikait, en form for Kalciumkarbonat.

Hvilken krystal giver ro?

En ametyst krystal kan bl. a. give dig indre ro og inspiration.

Hvordan ved jeg hvilken krystal jeg har?

Hver enkel krystal overfører energi og svinger på frekvenser og har derfor i mange år været brugt til healing. Hver krystal har forskellige egenskaber og betyder noget forskelligt. Hvilken krystalform du skal vælge kommer derfor an på hvilke ønsker du har til din stens evner.

Hvordan får man krystaller til at virke?

Krystallers virkning: De 4 metoder til krystalenergiarbejde
 1. Passiv – den mest almindelige tilgang til krystaller.
 2. Aktiv – åbn din forbindelse til energien.
 3. Resonans – synergi af energi.
 4. Projektering – send energien ud. Projektering er det absolut ultimative niveau, og den højeste form for krystalenergiarbejde, du kan opnå.
8. maj 2018

Hvordan aktivere man krystaller?

Den meste enkle metode til at aktivere en krystal eller sten er at koncentrere sig om det 3. øje mellem øjnene (du kontakter også dit Højere Selv). Hold stenen i hånden og bed om at I samarbejder til jeres højeste bedste. Mærk stenen aktivere, måske lidt kildren i hånden, måske bare en følelse af at stenen er klar.