Table of Contents:

 1. Hvordan kommer man ud af timeshare?
 2. Hvordan fungerer timeshare?
 3. Hvorfor timeshare?
 4. Hvad er timeshare lejligheder?
 5. Hvad koster en timeshare på La Santa?
 6. Hvad koster timeshare?
 7. Hvad koster en lejlighed på Club La Santa?
 8. Hvem ejer La Santa Sport?
 9. Hvad koster en timeshare lejlighed?
 10. Hvad koster La Santa Sport?
 11. Er Club La Santa dansk?
 12. Hvilken region ligger Club La Santa i?
 13. Hvad koster en timeshare?
 14. Hvad koster Club La Santa?
 15. Hvem startede La Santa?

Hvordan kommer man ud af timeshare?

Hvis du gennem en videresalgsaftale har hyret en agent til at hjælpe med salget af din timeshare eller dit medlemskab af en ferieklub, må den pågældende ikke opkræve betaling af dig, før din timeshare er blevet solgt, eller jeres aftale på anden måde er bragt til ophør.

Hvordan fungerer timeshare?

Men hvordan fungerer timeshare? Et feriested eller fritidshus er ganske enkelt opdelt i delt ejerskab, som typisk betales i træk ugentligt. Dette betyder, at du deler en enhed med andre mennesker, men du har en tildelt uge, hvor du kan bruge ejendommen eller resortet som din helt egen.

Hvorfor timeshare?

Mere end blot et andet hjem. At eje en timeshare giver dig garanti for en ferie hvert år med reduceret finansiel risiko i forhold til at eje og vedligeholde en ejendom. Ferieejerskabssteder kan give mere rummelige indkvartering end hoteller og kan tilbyde flere faciliteter på stedet.

Hvad er timeshare lejligheder?

Definition. Ved timeshare forstås en ordning, hvor en skatteyder opnår en ret til at benytte en bolig i nogle bestemte uger hvert år. Brugsretten kan strække sig fra en tidsbestemt årelang periode til en ret på ubestemt tid. Betalingen for brugsretten sker typisk som en engangsydelse.

Hvad koster en timeshare på La Santa?

Service-fee for 2022 er:
 • Service-fee for 2022 er:
 • A apt./1 bedroom dkk 5.015,00 Maks antal pers. B apt./2 bedroom dkk 5.878,00 Maks antal pers. C apt./Double dkk 6.614,00 Maks antal pers. SP apt./Sports dkk 7.262,00 Maks antal pers.

Hvad koster timeshare?

Prisen afhænger helt af ugens placering i året, - nogle uger kan fås uden anden udgift end et registreringsgebyr. Derefter skal kun den årlige serviceafgift betales:​3 -​5 tusinde kr. inkl. moms afhængig af størrelse, se Kontingentsatser.

Hvad koster en lejlighed på Club La Santa?

Skulle du have spørgsmål eller er der andet vi kan hjælpe med, er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte vores salgskontor i Billund på eller på mail tso@clublasanta.dk...."Flight only" priser.
17. december 2021Kr. 4.400.-
6. + 13. + 20. + 27. maj + 3. + 10. + 17. juni 2022Kr. 3.900.-

Hvem ejer La Santa Sport?

Club La Santa ejes af aktieselskabet A/S af 3. Juni 1986, der igen ejes 100% af KrogagerFonden, tidligere kaldt Fonden af 29. December 1967. Fonden administreres af Ejlif Krogagers efterkommere, med barnebarnet Rune Knude som bestyrelsesformand.

Hvad koster en timeshare lejlighed?

De fleste ejere af timeshare kan tilmelde sig RCI-systemet til at bytte ferieboliger. Det koster et engangsgebyr på 7.000 kr. I øjeblikket er der 7.604 feriesteder over hele verden i systemet. Hver timeshare-uge tildeles et antal point ud fra ferieboligens kvaliteter.

Hvad koster La Santa Sport?

Efter 1. november 2022 er prisen kr. 3.800,-. NEDENSTÅENDE PRISER ER PR.

Er Club La Santa dansk?

50 % af gæsterne er danske, 30 % er britiske og cirka 10 % er tyske. Administrerende Direktør Frederik Sohns udtaler: ”Club La Santas gæster er en skøn blanding af meget forskellige mennesker.

Hvilken region ligger Club La Santa i?

Beliggenhed. Club La Santa er beliggende i den nordvestlige del af Lanzarote. Lanzarote er beliggende 130 km fra Afrikas kyst og en af de kanariske øer. En lille ø med klart vand, sol og varme året rundt.

Hvad koster en timeshare?

Prisen afhænger helt af ugens placering i året, - nogle uger kan fås uden anden udgift end et registreringsgebyr. Derefter skal kun den årlige serviceafgift betales:​3 -​5 tusinde kr. inkl. moms afhængig af størrelse, se Kontingentsatser.

Hvad koster Club La Santa?

Efter 1. november 2022 er prisen kr. 3.800,-. NEDENSTÅENDE PRISER ER PR.

Hvem startede La Santa?

Historien om Club La Santa Rejsebureauet var grundlagt i 1949 af pastor Ejlif Krogager () som et busrejsebureau, der voksede sig stort op gennem 1950'erne og tillige begyndte at tilbyde gæsterne flyrejser.