Table of Contents:

  1. Hvad er mine møbler værd?
  2. Hvor kan man få vurderet møbler?
  3. Hvor kan man få vurderet ting?
  4. Er gamle 25 øre noget værd?
  5. Hvad er en vurdering?

Hvad er mine møbler værd?

Møbler fra 1970erne og bagud har generelt størst brugtværdi, og er lettest omsættelige. Det gælder særligt møbler af teak eller palisander, men også visse møbler i eg eller bøg. Nyere møbler har, på trods af en ofte meget høj nypris, ikke megen værdi, medmindre de er designet af en kendt designer.

Hvor kan man få vurderet møbler?

Du kan altid dine ting vurderet nemt og gratis hos os, ved at benytte vores online vurdering. Vores eksperter sidder klar og du vil typisk modtage din vurdering indenfor 3 dage. Alt du skal gøre er at logge ind, beskrive det du gerne vil have vurderet og uploade et billede. Nemt, hurtigt og gratis.

Hvor kan man få vurderet ting?

Vurdering via mail, hos os eller hjemme hos dig Vi har åbent for vurdering i Auktionshuset hverdage mellem 9 og 16:30, hvor der for det meste er en ekspert tilstede. Kontakt os også gerne og aftal et tidspunkt der passer. Vurderinger kan i mange tilfælde også efter forudgående aftale foretages hos dig.

Er gamle 25 øre noget værd?

Mønter kan nemlig også have en værdi, selvom de har mange år på bagen og for længst er udateret. På DBA er der flere annoncer med mønter til salg lige nu. For eksempel står en gammel 25 øre til en værdi af 80 kroner og en 10-øre til hele 300 kroner. Dog svinger det meget, hvad den enkelte mønt er værd.

Hvad er en vurdering?

En vurdering er en underbygget faglig afvejning af fx et antal årsager til en bestemt historisk begivenhed. Det kan være en vurdering af, hvad der var den væsentligste årsag til 1. verdenskrigs udbrud. Eller det kan være en vurdering af, hvilken betydning USAs udenrigspolitik havde for angrebet 11.