Table of Contents:

 1. Hvilke biler produceres i Kina?
 2. Hvor mange elbiler er der i USA?
 3. Hvor er min Tesla produceret?
 4. Hvornår kommer Nio til Danmark?
 5. Hvor mange ladestationer er der i verden?
 6. Hvem producerer Maxus elbil?
 7. Hvor mange Tesla ladestationer er der i Danmark?
 8. Hvor produceres Tesla Model 3?
 9. Hvornår kommer Xpeng til Danmark?
 10. Kan man købe Nio i Danmark?
 11. Hvornår kommer Nio til Europa?

Hvilke biler produceres i Kina?

Mange modeller fra Kina Volvo har i et stykke tid importeret S90 fra Kina, og MG og Aiways er rent kinesiske biler. Også Polestar fra Volvo-Geely-koncernen bygges kun i Kina, og det samme gælder Lynk & Co fra samme koncern. Når den elektriske BMW iX3 lanceres midt i 2021, sker det også med import fra Kina.

Hvor mange elbiler er der i USA?

I perioden er i alt 87.398 elbiler blevet solgt i USA, og 71.375 af dem er altså produceret af Tesla.

Hvor er min Tesla produceret?

Teslas fabrik i Fremont, Californien, er en af verdens mest avancerede bilfabrikker, med et fabriks- og kontorområde på næsten en halv million kvadratmeter beliggende på et 150 hektar stort landområde.

Hvornår kommer Nio til Danmark?

Når det kinesiske elbilmærke NIO kommer til Danmark senere i år bliver det med batteriskiftestationer og en helt ny elbil med op til 1.000 km rækkevidde.

Hvor mange ladestationer er der i verden?

Antallet af elbil-ladestandere i verden er fordoblet i løbet af de seneste tre år, og der er nu for første gang flere end en million standere på verdensplan.

Hvem producerer Maxus elbil?

SAIC Motor er producent og ejer af SAIC Maxus person- og varebiler, og er en af Kinas største bilproducenter. SAIC Motor har skabt opmærksomhed i mange lande med sin innovative teknologi og langsigtede udviklingsfokus. Her kan du læse mere om selskabet.

Hvor mange Tesla ladestationer er der i Danmark?

Tesla har i dag 12 såkaldte Supercharger-stationer i Danmark og omkring 200 destinationsladere på typisk hoteller og ved indkøbscentre.

Hvor produceres Tesla Model 3?

Tesla Model 3
Produktionsår2017−
ProduktionsstedFremont, Californien
Karrosseri og platform
TypeMellemklasse

Hvornår kommer Xpeng til Danmark?

Det ambitiøse elbilmærke, Xpeng Motors, bekræfter nu, at mærket kommer til Danmark allerede i begyndelsen af 2022. Det sker efter, at mærket gennem en del måneder har opbygget en dansk organisation med angiveligt mindst 15 medarbejdere. Lanceringen i Danmark sker samtidig med Sverige og Holland.

Kan man købe Nio i Danmark?

I oktober sidste år blev der åbnet for bestillinger i Norge, og i 2022 vil der også blive åbnet for bestillinger i Danmark, Sverige, Tyskland og Holland. Udover bilproduktion vil NIO lancere Power Swap-stationer, der gør det muligt at skifte batteri som et supplement til opladning.

Hvornår kommer Nio til Europa?

Lørdag bekræftede den kinesiske elbilproducent Nio, at de åbner i Danmark og tre andre europæiske lande i 2022.