Table of Contents:

 1. Hvor bliver Honda biler lavet?
 2. Hvad står Honda for?
 3. Hvilket land kommer Honda fra?
 4. Hvornår blev Honda grundlagt?
 5. Hvem laver Acura?
 6. Hvad er aktiv sikkerhed?
 7. Hvem lavede den første hybridbil?
 8. Hvad er passiv sikkerhed?
 9. Hvad er gardinairbag?
 10. Hvornår kom den første Toyota med hybridteknologi på gaden?
 11. Hvornår kom den første hybridbil?

Hvor bliver Honda biler lavet?

Honda begyndte at producere motorcykler i USA i 1979. I 1982 bliver Honda det første japanske mærke til at producere biler i USA. Fabrikken i Ohio får senere følgeskab af fabrikker i Canada og Mexico.

Hvad står Honda for?

(本田技研工業株式会社 Honda Giken Kōgyō Kabushiki gaisha) (TYO: 7267 , NYSE: HMC) er en japansk multinational industrivirksomhed, der primært er kendt som fabrikant af biler og motorcykler. Hovedsædet er i Minato, Tokyo.

Hvilket land kommer Honda fra?

Hamamatsu, Shizuoka, JapanHonda / Sted for grundlæggelse

Hvornår blev Honda grundlagt?

24. september 1948, Hamamatsu, Shizuoka, JapanHonda / Grundlagt

Hvem laver Acura?

Acura er Hondas afdeling for luksusbiler, som siden introduktionen i 1986 er blevet markedsført i Nordamerika og Hong Kong, men senere også i Kina og Mexico. Hondas introduktion af mærket i hjemlandet Japan har været forsinket længe og er senest blevet udskudt til 2010. Mærket blev introduceret pga.

Hvad er aktiv sikkerhed?

Den passive sikkerhed er, hvor sikker bilen er i tilfælde af en kollision, og hvor godt fører og passagerer er beskyttet. Den aktive sikkerhed er al det udstyr, som kan hjælpe med at forhindre, at et uheld overhovedet sker.

Hvem lavede den første hybridbil?

Den første hybridbil kom på markedet i 1997, da Toyota lancerede Toyota Prius. I dag findes der et meget stort udvalg af hybridbiler, og især Toyota går forrest i udviklingen.

Hvad er passiv sikkerhed?

Den passive sikkerhed er, hvor sikker bilen er i tilfælde af en kollision, og hvor godt fører og passagerer er beskyttet. Den aktive sikkerhed er al det udstyr, som kan hjælpe med at forhindre, at et uheld overhovedet sker.

Hvad er gardinairbag?

Gardinairbags beskytter mod sidekollisioner og sammen med sideairbags mindsker disse risikoen for svære personskader med 45 %. En del biler kan også fås med knæairbag, der beskytter føreres ben i tilfælde af en kollision. Dette kan også fås til passageren.

Hvornår kom den første Toyota med hybridteknologi på gaden?

At vælge en Toyota Hybridbil er ikke kun et valg om en ny bil, det er et valg om nyere brændstoføkonomiske tider. Det er et valg om fremtiden og generationerne efter dig. Toyota har udviklet hybridbiler siden 1997 hvor deres første bil, Prius blev masseproduceret.

Hvornår kom den første hybridbil?

Den første hybridbil kom på markedet i 1997, da Toyota lancerede Toyota Prius.