Table of Contents:

 1. Hvilken parfume skal jeg vælge?
 2. Hvor lang tid holder en 100 ml parfume?
 3. Hvem er parfume klik?
 4. Hvor kan man købe billig parfume?
 5. Hvilken parfume kan kvinder bedst lide?
 6. Kan ikke dufte min parfume?
 7. Hvor mange sprøjt parfume?
 8. Hvor lang tid kan en parfume holde sig?
 9. Er det sikkert at handle på CDON?
 10. Kan man stole på Coolshop?
 11. Hvad er forskellen på eau de parfume og eau de toilette?
 12. Hvor kan man købe duft?
 13. Hvilke parfumer kan mænd lide til kvinder?
 14. Hvilken parfume holder længst?
 15. Hvor mange sprøjt parfume skal man bruge?

Hvilken parfume skal jeg vælge?

Når du skal vælge din parfume, skal du vælge ud fra hvilke bundnoter, der er i parfumen. Det er nemlig det, du vil kunne dufte, når de andre noter er fordampet. Vælge derfor en parfume hvor du kender bundnoterne.

Hvor lang tid holder en 100 ml parfume?

Tilfør huden fugt, inden du sprayer med parfume En Eau de Parfum (EdP) holder i cirka fem timer, og en Eau de Toilette (EdT) holder i cirka tre timer. Det skyldes, at EdP indeholder mere koncentreret duftolie. Der findes heldigvis et par tricks til at få duften til at holde så længe som muligt.

Hvem er parfume klik?

Om Parfume-Klik Der er gavesæt fra Armani, Hugo Boss, Diesel og Thierry Mugler, for at nævne et par stykker. Vi sælger også hårprodukter, sminke og hudpleje produkter fra kendte mærker såsom Fudge, Biotherm og Maybelline. Vi har over 6000 produkter at vælge imellem og alle vores produkter er 100% originale.

Hvor kan man købe billig parfume?

Hos eaudeparfum.dk forhandler vi et stort udvalg af billige parfumer, deodoranter og skønhedsprodukter online. Hos os kan du blandt andet købe hudpleje produkter fra Ole Henriksen, Lancome og Clarins samt parfumer fra Gucci, Hugo Boss, Calvin Klein, Giorgio Armani, Dolce & Gabbana, Marc Jacobs, Versace og mange flere.

Hvilken parfume kan kvinder bedst lide?

Top 10 dufte til kvinder
 1. Calvin Klein Sheer Beauty Eau de Toilette. ...
 2. Giorgio Armani Sì Eau de Parfum. ...
 3. Lancôme Miracle Eau de Parfum Vapo. ...
 4. Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum. ...
 5. Ralph Lauren Romance Eau de Parfum. ...
 6. Paco Rabanne Olympea Eau de Parfum. ...
 7. Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum.

Kan ikke dufte min parfume?

Men når du påfører parfumen disse steder, stiger parfumen direkte op i næsen og luftgangene og derfor kan man opleve lige pludselig ikke at kunne dufte den. Prøv derfor at skifte parfumen ud med en anden for en stund eller sprøjt parfumen andre steder end du plejer. Duft er forskelligt fra menneske til menneske.

Hvor mange sprøjt parfume?

Den mest koncentrede duft er parfumen, derefter kommer Eau de Parfume og Eau de Toilette. Vælger du den mest koncentrerede variant, holder den i længst tid. Samtidig er det også den type duft, du skal bruge mindst af. Hold dig som hovedregel til to sprøjt.

Hvor lang tid kan en parfume holde sig?

Der er desværre ikke noget rigtigt holdbarhedsdato på en parfume, det er igen forskelligt fra koncentrat til de duftnoter og ekstrakter der er i. Alt fra 1 år til 8 kan en parfume typisk holde. En uåbnet parfume kan selvfølgelig holde sig markant længere tid end en der har været åbnet og sprayet med.

Er det sikkert at handle på CDON?

Vil ikke anbefale. De sender det forkerte produkt som jeg sender retur og her 6 uger senere har jeg endnu ikke modtaget mine penge retur. Besvarelse fra CDON - Nordens största marknadsplats!

Kan man stole på Coolshop?

Så vil gerne advare andre mod at bestille på Coolshop, hvis man skal bruge sin ting til en bestemt dato, de er ikke til at stole på, hverken på mail eller telefonopkald. Virkelig dårlig service, amatør webshop.

Hvad er forskellen på eau de parfume og eau de toilette?

Forskellen der er på eau de toilette og eau de parfume er blandt andet, at eau de toilette kun indeholder 5-15 procent duftolier, og er derfor mere afdæmpet end en eau de parfum. Eau de toilette egner sig godt som hverdagsduft og er god at have med i tasken, hvis du ønsker at ”friske op” i løbet af dagen.

Hvor kan man købe duft?

Køb alle former for dufte hos Magasin i dag Uanset om du ønsker, at dit hjem eller du selv skal dufte fortryllende, har vi masser af parfumer og dufte her på Magasin.dk. Som du nok fornemmer, så er vi særdeles begejstrede for skønne dufte, og vi mener, at alle bør forkæle sig selv med en lækker duft fra tid til anden.

Hvilke parfumer kan mænd lide til kvinder?

Valentino Uomo for Men Eau de Toillette Spray
 • Valentino Uomo Eau de Toilette.
 • Paco Rabanne Invictus Eau de Toilette.
 • Hugo Boss The Scent for Men Eau de Toilette.
 • Dolce & Gabbana – D&G – The One for Men Eau de Toilette.
 • Yves Saint Laurent – YSL – L'Homme Eau de Toilette.
13. nov. 2019

Hvilken parfume holder længst?

Eau de Parfum er den mere holdbare løsning, da den indeholder 10-20 procent duftolier. Hvor 70% af duften tabes i løbet af nogle timer, kan de resterende 30 procent holde helt op til et døgn.

Hvor mange sprøjt parfume skal man bruge?

Hold dig som hovedregel til to sprøjt.