Table of Contents:

  1. Hvilke dyr må optræde i cirkus?
  2. Er der dyr i cirkus?
  3. Er det ulovligt at have dyr i cirkus?
  4. Hvad er Danmarks største cirkus?
  5. Hvad hedder Danmarks mindste cirkus?
  6. Hvor er Benneweis elefanter?
  7. Hvor bor Diana Benneweis?
  8. Hvor gamle er Cirkus Arenas elefanter?
  9. Hvad laver Diana Benneweis?

Hvilke dyr må optræde i cirkus?

De dyr, der er omfattet af bilag 2, herunder fx domesticerede fugle, hunde, katte og heste, gerne holdes og fremvises, hvis bekend​tgørelsens almindelige regler – samt de regler, der evt. er fastsat for den pågældende dyreart – er opfyldt.

Er der dyr i cirkus?

Igennem tiderne har brugen af dyr i cirkus ændret sig, og der er langt fra de brutale dyre- og menneskekampe i det gamle Colosseum i Rom til den dyredressur, vi ser i dansk cirkus i dag. I dag er dressur af heste, ofte hingste, en vigtig del af cirkus, da de fleste rovdyr blev forbudt i dansk cirkus i 1962.

Er det ulovligt at have dyr i cirkus?

Sidste år indgik regeringen, Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet en aftale om, at forbyde vilde dyr i cirkusmanegen. Et flertal i Folketinget besluttede at forbyde de eksotiske dyr i cirkus, og der blev afsat syv millioner på finansloven for 2019 til at håndtere de vilde dyr ordentligt.

Hvad er Danmarks største cirkus?

Cirkus Arena - Nordens Største Cirkus.

Hvad hedder Danmarks mindste cirkus?

Det mindste Cirkus er et show med klovnen Jody, der underholder med musikalske, mimiske og magiske numre i et poetisk og humoristisk show uden ord. Bag klovnen Jody gemmer sig Arne Bjørk, som er uddannet fra Odense Teaters Skuespillerskole i 1970.

Hvor er Benneweis elefanter?

En ældgammel tradition med elefanter i manegen hos Cirkus Benneweis er slut. Cirkusset, der netop har forladt Aarhus med kurs mod Hobro, har ikke længere de imponerende dyr med i teltet. Benneweis mener, at nye regler for dyrevelfærd gør det umuligt at rejse rundt med elefanter i Danmark.

Hvor bor Diana Benneweis?

Hun bor i Schweiz, og om sommeren bor hun i sit sommerhus i Sverige. Sund kost, motion og træning er i dag en fast del af hendes hverdag, og hun mener, at netop den livsstil er en af årsagerne til, at hun har det okay.

Hvor gamle er Cirkus Arenas elefanter?

Cirkus Arenas tre elefanter, Lara og Djungla på 31 år og Jenny på 29 år, gennemgik helbredstjek i december, og i januar 2019 tillige Cirkus Trapez' 35-årige Ramboline.

Hvad laver Diana Benneweis?

Diana Benneweis (født 12. juni 1947 i Langeskov) var cirkusdirektør i Cirkus Benneweis fra 19. I 2015 stoppede hun som direktør og overdrog ledelsen til sine børn, Dawid og Nadia Benneweis.