Table of Contents:

 1. Kan iPad Air 2 bruge Apple Pencil?
 2. Hvordan bruger jeg Pencil fra Apple?
 3. Hvilken iPad er bedst at tegne på?
 4. Hvad koster en Apple pen?
 5. Kan man bruge pen på iPad?
 6. Kan man bruge Apple pen på iPhone?
 7. Hvordan oplades Apple Pencil 2?
 8. Kan man skrive på en iPad?
 9. Hvad koster en iPad Pind?
 10. Hvad koster Procreate?
 11. Hvad er skrible?
 12. Hvordan bruges pen på iPad?
 13. Hvor lang tid skal en Apple Pencil oplade?
 14. Hvordan slukker man Apple Pencil?
 15. Hvornår kommer Scribble på dansk?

Kan iPad Air 2 bruge Apple Pencil?

Apple Pencil (2. generation) med følgende iPad-modeller: iPad mini (6. generation) iPad Air (4.

Hvordan bruger jeg Pencil fra Apple?

Tag hætten af, og slut din Apple Pencil til Lightning-stikket på din iPad. Tryk på knappen Dan par, når den vises. Når du har parret din Apple Pencil med din iPad, forbliver den parret, indtil du genstarter din iPad, sætter den i flytilstand eller parrer din Apple Pencil med en anden iPad.

Hvilken iPad er bedst at tegne på?

For dem, der arbejder meget kreativt og med produktion eller måske spiller meget på tablets, er iPad Pro 12.9 (2021) den perfekte enhed.

Hvad koster en Apple pen?

Apple Pencil (1. 769,00 kr. Levering: På lager. Gratis levering.

Kan man bruge pen på iPad?

Du kan bruge din iPad og Apple Pencil til at skrive tekst i hånden i et tekstfelt, f. eks. søgefeltet i Safari eller et tekstfelt i Mail. * Al håndskrift og konvertering til tekst sker på din iPad, så din tekst holdes privat og sikker.

Kan man bruge Apple pen på iPhone?

Brug en Apple Pencil på iPad til at tegne og lave noter med, og brug Skrible til at konvertere håndskrift til tekst. Du kan også tegne og lave noter med din finger på iPhone, iPad og iPod touch. Brug en Apple Pencil til at vælge Vælg og rul for at vælge objekter og rulle i dokumentet.

Hvordan oplades Apple Pencil 2?

Sæt din Apple Pencil i Lightning-stikket på din iPad. Du kan også oplade med en USB-strømforsyning ved hjælp af opladeradapteren til Apple Pencil, der fulgte med din Apple Pencil. Apple Pencil lades hurtigt op, når den sluttes til en af disse strømkilder.

Kan man skrive på en iPad?

iPad kan du bruge tastaturet på skærmen til at skrive og redigere tekst. Du kan også bruge et eksternt tastatur, Apple Pencil og diktering til at skrive tekst.

Hvad koster en iPad Pind?

Topkarakter til det hele. Også til prisen. Fra 2.855 kr.

Hvad koster Procreate?

Procreate. Procreate (findes i Apple App-store her) koster 89 kroner, og giver dig virkelig følelsen af at kunne tegne på din iPad. Her er der stort set alle de værktøjer du kunne drømme om, og praktisk taget intet lag når du tegner.

Hvad er skrible?

Skrible omdanner din håndskrift til tekst direkte på din iPad, så du kan holde det skrevne for dig selv. Bemærk: Skrible er tilgængelig på flere sprog.

Hvordan bruges pen på iPad?

Du kan skrive med den pen, der er længst væk fra linealen, og som har et "A". Din håndskrift konverteres automatisk til tekst, mens du skriver....Konvertér dine håndskrevne noter til tekst
 1. Dobbelttryk eller hold nede på et ord, du vil markere. ...
 2. Tryk på de markerede ord.
 3. Tryk på Kopier som tekst i den menu, der vises.

Hvor lang tid skal en Apple Pencil oplade?

Hvis du har Apple Pencil (1. Sæt din Apple Pencil i Lightning-stikket på din iPad. Du kan også oplade med en USB-strømforsyning ved hjælp af opladeradapteren til Apple Pencil, der fulgte med din Apple Pencil. Apple Pencil lades hurtigt op, når den sluttes til en af disse strømkilder.

Hvordan slukker man Apple Pencil?

På iPad-modeller, der understøtter Apple Pencil (1. generation), fjerner du hætten og slutter Apple Pencil til Lightning-stikket på din iPad.

Hvornår kommer Scribble på dansk?

En vigtig feature i flere iPads er brugen af Apple Pencil. Den er nu blevet opdateret, så man kan skrive med håndskrift der så automatisk bliver “oversat” til almindelig tekst. Funktionen kaldes for Scribble. Eller Skrible, som den oversættes til på dansk.