Table of Contents:

 1. Hvad er en Persianerpels lavet af?
 2. Hvad er kalgan pels?
 3. Hvordan får man pelsen af mink?
 4. Kan man gå med pels?
 5. Hvilket dyr kommer Persianerpels fra?
 6. Hvad er swakara?
 7. Hvor kan jeg sælge min minkpels?
 8. Hvad koster en zobel pels?
 9. Hvad sker der med pelsede mink?
 10. Hvor gamle er mink når de bliver pelset?
 11. Hvor sælger man en minkpels?
 12. Kan man sælge sin minkpels?
 13. Hvem køber minkpelse?
 14. Hvor lever zobel?
 15. Hvad gør man med døde mink?

Hvad er en Persianerpels lavet af?

Persianer er pels af skind fra karakulfåret, der stammer fra egnen omkring søen Karakul i Tadsjikistan.

Hvad er kalgan pels?

Kalgan er en mere krøllet udgave af karakul. Fordelen ved kalgan er det er billigere end karakul, men ikke så holdbart. Korthåret skind – kan godt ligne mink-skindet, men vejer lidt mere. Findes også i en klippet kvalitet.

Hvordan får man pelsen af mink?

Til opskæring af minken bruger vi den nyeste teknologi, Hedensted Gruppen Combi-cut. Minken placeres nøje i maskinen og en laserstråle viser hvor tværsnittet bliver lavet. Dette giver et perfekt tværsnit som gør, at skindet bliver fuldt udnyttet.

Kan man gå med pels?

»Pels er et materiale, som udstråler ekstravagance, men det også kan være meget frisk og ungt, hvis du bruger det rigtigt. Vi lavede en jakke, vi selv havde lyst til at med, og som man ikke havde set før. Man associerede den ikke med gamle damer i mink.

Hvilket dyr kommer Persianerpels fra?

Karakulfår har en meget tæt og tyk pels, og skind fra unge (og ny- eller ufødte) lam anvendes til pelsværk under betegnelsen persianerpels.

Hvad er swakara?

Swakara – den sorte diamant fra Namibia. Det sker, at der bliver handlet “top-lots” hos Kopenhagen Fur, som tiltrækker stor opmærksomhed. Swakaraen fra Namibia bliver også kaldet: “Den sorte diamant fra Namibia”. Opdræt af swakara i Namibia har stærke traditioner – en af de ældste opdræt af lam i verden.

Hvor kan jeg sælge min minkpels?

Sælg Deres pels på Pelsauktion.dk
 • Først indleveres Deres pels til en gratis og uforpligtende vurdering. ...
 • Efter vurderingen opbevares pelsen i vores overvågede kølehus, hvor vi tager os godt af den under auktionsperioden. ...
 • Vores besøgende byder på Deres pels.

Hvad koster en zobel pels?

En længere forklaring, er at udgangspunktet for prisen, er pels-skindets kvalitet. Hvis pelsen er lavet af kanin og bliver produceret i Kina, kan den koste kr. 299,00 og hvis den er produceret udelukkende af zobel-skind kan den koste over kr. 300.000,00.

Hvad sker der med pelsede mink?

HOVEDFORMÅLET MED AT AVLE MINK ER NATURLIGVIS PELSEN, SOM ER SÅ UNIK, AT MENNESKER I GENERATIONER HAR ANVENDT DET NATURLIGE MATERIALE TIL BEKLÆDNING. MEN RESTEN AF MINKEN BLIVER OGSÅ BRUGT - KROPPEN OG FEDTET BLIVER OMDANNET TIL ENERGI OG GØDNING.

Hvor gamle er mink når de bliver pelset?

Minken håndteres af farmeren med en tyk handske for at beskytte ham mod det skræmte dyrs forsøg på selvforsvar. Hvalpene dræbes, når de er ca. 6-7 måneder gamle. Avlsdyrene er henvist til farmomgivelser i op til 6 år, før de pelses.

Hvor sælger man en minkpels?

Sælg Deres pels på Pelsauktion.dk
 • Først indleveres Deres pels til en gratis og uforpligtende vurdering. ...
 • Efter vurderingen opbevares pelsen i vores overvågede kølehus, hvor vi tager os godt af den under auktionsperioden. ...
 • Vores besøgende byder på Deres pels.

Kan man sælge sin minkpels?

en pels i et specielt look eller i en stærk farve som rød eller lysegrøn, kan den være vanskelig at sælge. Her kan en auktion være et godt sted at sælge den. Da der er flere potentielle købere på en auktion vil pelsen ofte blive solgt. Prisen kan variere meget.

Hvem køber minkpelse?

Vælg en pelsjakke i den bedste kvalitet Vi forhandler blandt andet minkpels fra Saga Mink og Kopenhagen Fur, som er nogle af verdens mest kendte brands, og som samtidig også leverer den absolut bedste kvalitet inden for mink.

Hvor lever zobel?

Zobel er en art i mårfamilien. Den findes kun i Sibirien, hvor den siden middelalderen er blevet jagtet pga. dens tætte og meget bløde pels, som er ensfarvet brun.

Hvad gør man med døde mink?

Mink, der er døde efter skæringsdatoen, skal bortskaffes og kan efter aftale med Fødevarestyrelsen sendes til DAKA.