Table of Contents:

 1. Er jeg tynd eller tyk?
 2. Hvad er definitionen af tyk?
 3. Er jeg tyk eller tynd test?
 4. Hvornår er man for tynd?
 5. Hvad betyder digre værker?
 6. Hvornår er man for fed?
 7. Hvordan ved jeg at jeg er tyk?
 8. Hvor meget skal man veje når man er 170 cm?
 9. Hvad er bariatrisk patient?
 10. Hvad betyder at dige?
 11. Hvornår er jeg for tyk?

Er jeg tynd eller tyk?

De BMI-test man kan finde på nettet gælder oftest for voksne (altså når man er over 18 år). Et BMI på 17,7 når man er 13 år og pige er helt normalt (hverken for højt eller for lavt). Det betyder altså at du vejer lige præcis det du skal.

Hvad er definitionen af tyk?

meget fyldig eller omfangsrig om hår, pels el. lign. Formiddagssolen skinnede i hans tykke brune hår og gav det et skær af rødligt og gyldent ViVasb84.

Er jeg tyk eller tynd test?

Mål din vægt med snor Eksperterne konstaterer derfor, at du får et bedre billede af din sundhed ved at måle din højde med et stykke snor, folde det på midten og se, om du nemt kan få det rundt om taljen. Kan du ikke det, er det et tegn på overvægt.

Hvornår er man for tynd?

Hvornår er man undervægtig? Oprindeligt var undervægt defineret ved lav kropsvægt i forhold til højden og ved et Body Mass Index (BMI) under 18.5 (BMI-vægten divideret med kvadratet på højden kg/m2), mens overvægt er defineret ved BMI over 25.

Hvad betyder digre værker?

(overvældende) stor og omfangsrig især om bog el. lign.

Hvornår er man for fed?

Normalvægt er BMI mellem 18,5 og 24,9. Skillelinjen mellem normalvægt og overvægt er ved BMI 25. Det vil sige, at man er overvægtig og bør tabe sig, hvis ens BMI er på 25 eller derover.

Hvordan ved jeg at jeg er tyk?

Mål din vægt med snor Hvis du vil vide, om du er for tyk, kan du måle det helt simpelt med en snor, lyder tippet nu fra eksperter. De har fundet et alternativ til BMI-målinger, som ofte kan give et forkert billede af overvægt – for eksempel hvis man har mange muskler.

Hvor meget skal man veje når man er 170 cm?

Hvis du er 170 cm høj: skal du helst ikke veje mindre end 54 kg (= BMI på 18,7) skal du helst ikke veje ret meget mere end 72 kg (= BMI på 24,9)

Hvad er bariatrisk patient?

Bariatri er en medicinsk betegnelse for svær fedme med ledsagende sygdomme og forskelligartede problemer. Bariatriske patienter defineres som patienter, der har et BMI > 35, som ofte ledsages af krævende sygdomstilstande.

Hvad betyder at dige?

Diger er volde, mure eller dæmninger, der har til opgave at holde vandet på den ene side. I modsætning til en dæmning, der er kendetegnet ved af være opført på et vanddækket areal, er diger opført på tørt land (ved normal vandstand).

Hvornår er jeg for tyk?

Normalvægt er BMI mellem 18,5 og 24,9. Skillelinjen mellem normalvægt og overvægt er ved BMI 25. Det vil sige, at man er overvægtig og bør tabe sig, hvis ens BMI er på 25 eller derover.