Table of Contents:

  1. Kan man VAPE indenfor?
  2. Kan man ryge i Billund Lufthavn?
  3. Hvor må man dampe?
  4. Kan e cigaret starte røgalarm?
  5. Hvor gammel skal man være for at købe cigaretter i Danmark?
  6. Hvad er der inde i en cigaret?

Kan man VAPE indenfor?

Som udgangspunkt er det tilladt at bruge e-cigaretter både indendørs og udendørs. Dog er brugen af e-cigaretter, med eller uden nikotin, forbudt visse steder; i institutioner hvor børn og unge under 18 år opholder sig.

Kan man ryge i Billund Lufthavn?

Rygeregler i lufthavnen Der er et generelt rygeforbud i passagerterminalen. I check-in hallen henvises til rygning udenfor bygningen. I forbindelse med afgangshallen er der opstillet en rygekabine i venteområdet bag WHSmith ned mod gatene.

Hvor må man dampe?

Således du gerne dampe på offentlige veje og gader, på strande, i parker og alle andre steder, hvor man må ryge almindelige cigaretter.

Kan e cigaret starte røgalarm?

hvis man bruger sin E-cigaret indendørs, er der altså en reel risiko for, at man sætter en røgalarm i gang. Risikoen er ganske rigtigt ikke særligt stor, men det er ikke en risiko, der er værd at løbe – specielt ikke, hvis man er ombord på et fly!

Hvor gammel skal man være for at købe cigaretter i Danmark?

Efter § 1 må tobaksvarer ikke sælges til personer under 16 år. Forbudet mod salg af tobak til personer under 16 år gælder alle steder, hvor der sælges tobaksvarer – dvs.

Hvad er der inde i en cigaret?

  • En cigaret består af fintskåret tobak, som er rullet i papir. ...
  • Tobaksrøg indeholder mere end 4.000 kemiske stoffer, hvoraf mange er giftige eller mutagene, 50 af stofferne er kræftfremkaldende. ...
  • Tobaksforbrug og især cigaretrygning er én af de største årsager til dødsfald i Danmark.