Table of Contents:

  1. Hvilket lån skal jeg vælge 2021?
  2. Hvad er renten i dag?
  3. Kan man altid indfri et lån?
  4. Hvad er indfriet?
  5. Kan et billån betale sig?

Hvilket lån skal jeg vælge 2021?

»De boligejere, der skal have refinansieret deres F5-lån i løbet af 2021, vil stadig kunne se frem til en mærkbar besparelse på deres F5-lån, fordi deres rente blev fastsat for fem års tid siden, hvor renten var noget højere,« forklarer han.

Hvad er renten i dag?

Renten på et fastforrentet 30-årigt realkreditlån er på et år steget fra 0,5 procent til 2 procent. Se, hvor meget ekstra et realkreditlån med og uden afdrag og et F5-lån koster.

Kan man altid indfri et lån?

Du kan både indfri dit lån i forbindelse med afvikling og omlægning (fx til et nyt realkreditlån). Når du betaler dit lån tilbage efter den aftalte låneperiode, kaldes det også for en ordinær indfrielse af lån. Hvis du indfrier lånet før tid, kaldes det for en førtidig indfrielse.

Hvad er indfriet?

Indfrielse er en term, der typisk bliver brugt i forbindelse med et lån. Det at indfri et lån vil sige at tilbagebetale et lån.

Kan et billån betale sig?

Billån kan du få enten med fast eller variabel rente. Billån med fast rente er lidt dyrere end et billån med variabel rente, men det giver til gengæld en større sikkerhed i dit budget. Med fast rente ved du, hvor meget du skal betale i rente i hele din låneperiode.