Table of Contents:

  1. Hvad er en V8 motor?
  2. Hvad står V for i v8?
  3. Hvem laver motor til Volvo?
  4. Hvem laver Volvo?
  5. Hvor fabrikeres Volvo?
  6. Er Volvo en god bil?
  7. Hvad betyder D3 Volvo?
  8. Hvad er forskellen på Volvo D4 og D5?

Hvad er en V8 motor?

V8 er betegnelse for en motortype med 8 cylindre, i to vinklede rækker, og med en fælles krumtap. Motortypen har den fordel at den kræver et mindre motorrum end en motor, hvor de 8 cylindre er på en lang række, og den bruges i alt fra sportsvogne og firehjulstrækkere til lastbiler og både.

Hvad står V for i v8?

En V-motor er en gængs motortype for stempelmotorer. Stemplerne er placeret, så de danner et V, når motoren ses langs krumtapakslen. V-konfigurationen reducerer motorens længde og vægt sammenlignet med en tilsvarende rækkemotor.

Hvem laver motor til Volvo?

Den nye motorfamilie er udviklet af Volvo selv. Hidtil har man benyttet motorer fra både Ford og Peugeot/Citroën, men med de nye motorfamilier, står Volvo selv for udvikling og produktion, idet de bliver bygget på Volvos motorfabrik i Skövde.

Hvem laver Volvo?

Volvo Cars
ModerselskabGeely
Eksterne henvisninger
Volvocars.com
OpenCorporatesse/5

Hvor fabrikeres Volvo?

Volvo Cars' kinesiske hovedkontor ligger i Shanghai. Virksomhedens vigtigste bilfabrikker ligger i Göteborg (Sverige), Gent (Belgien), Chengdu, Daqing (Kina) og i South Carolina (USA), mens motorerne producerer i Skövde (Sverige) og Zhangjiakou (Kina) og karrosserikomponenterne i Olofström (Sverige).

Er Volvo en god bil?

"Folk er virkelig glade for at køre i den her bil. Og det er alt fra anvendeligheden til pladsen og den komfort, som V60'eren har." Med V60 sigter Volvo også efter børnefamilierne og har fokuseret på at skabe en alsidig familie-stationcar med høj sikkerhed og en god køreoplevelse.

Hvad betyder D3 Volvo?

D3, D4 og D5 er turboladede dieselmotorer med Common Rail indsprøjtning, som sidder på biler fra Volvo. De kom først frem i 2001. I dag bruges disse motorer på de fleste modeller fra dette mærke. Motorerne er karakteriseret ved en høj ydeevne og en god pålidelighed.

Hvad er forskellen på Volvo D4 og D5?

Grundlæggende er forskellen, at D5 med 235 hestekræfter har en såkaldt pulseteknologi, der får den til at reagere hurtigere, når du starter fra stilstand. D4 har ikke denne teknologi og er opgivet til 190 hestekræfter, men har samme moment på 480 Nm.