Table of Contents:

 1. Hvis man ikke er hjemme når PostNord kommer?
 2. Hvem ejer PostNord?
 3. Hvornår kører PostNord ud?
 4. Hvornår holder PostNord fri?
 5. Hvis man ikke er hjemme når pakken kommer?
 6. Kan man få omdirigeret en pakke?
 7. Hvem ejer 40 af PostNord?
 8. Hvad betyder det når en pakke er under omdirigering?
 9. Kan DAO komme ind i opgang?
 10. Er PostNord offentlig?
 11. Er PostNord en privat virksomhed?
 12. Er PostNord privatejet?

Hvis man ikke er hjemme når PostNord kommer?

Hvis vi har måtte tage pakken med igen, fordi modtager ikke var hjemme. Efterfølgende sender vi en besked om, hvor pakken kan hentes. Når pakken ikke er hentet efter 3 dage.

Hvem ejer PostNord?

Post Norden er ejet 60 pct. af den svenske stat og 40 pct. af den danske, mens stemmefordelingen er på 50/50. 2011 - Posten Norden ændre navn til PostNord.

Hvornår kører PostNord ud?

Pakker og Quickbreve leveres fra dag til dag fra mandag til fredag, mens almindelige breve leveres inden for 5 hverdage. Pakker bestilt uden omdeling leveres direkte til posthuse og Pakkebokse fra mandag til lørdag.

Hvornår holder PostNord fri?

Vi leverer også dine varer lørdag og søndag Vi omdeler pakker i vores stærke netværk 7 dage om ugen. Dine kunder kan hente deres pakker dag-til-dag i hele landet. Vi leverer til alle åbne posthuse, pakkebokse samt Collect In-store-butikker. Et mindre antal posthuse er lukket lør- og søndage.

Hvis man ikke er hjemme når pakken kommer?

Er du ikke hjemme når postbuddet kommer, så ligger han/hun en forsendelsesseddel i din postkasse, og du kan hente din pakke dagen efter på posthuset. Afhenter du ikke pakken inden fristen udløber, sendes pakken retur til os.

Kan man få omdirigeret en pakke?

Det kan være, dine planer har ændret sig, så du ikke er hjemme til at modtage pakken, som du troede. I stedet for at vi lægger pakken til afhentning på posthuset eller i Pakkeboksen, kan du nu give PostNord en engangsfuldmagt.

Hvem ejer 40 af PostNord?

PostNord ejes af den danske stat (40 %) og den svenske stat (60 %).

Hvad betyder det når en pakke er under omdirigering?

Det kan være, dine planer har ændret sig, så du ikke er hjemme til at modtage pakken, som du troede. I stedet for at vi lægger pakken til afhentning på posthuset eller i Pakkeboksen, kan du nu give PostNord en engangsfuldmagt.

Kan DAO komme ind i opgang?

DAO leverer din pakke til din postkasse. Hvis der ikke er plads i postkassen, så vil pakken blive stillet foran din hoveddør. Ved lejligheder/opgange har DAO adgang til 95% af alle opgange, hvilket betyder at pakken vil blive levereret foran din lejlighedsdør - ikke foran døren til din opgang.

Er PostNord offentlig?

PostNord-koncernen, PostNord AB, er ejet af den danske og svenske stat i fællesskab og er i Danmark reguleret af Lov om Post Danmark A/S, som hører under Transport-, Bygnings- og Boligministeriet. Indenfor lovens rammer skal Post Danmark drives på forretningsmæssigt grundlag.

Er PostNord en privat virksomhed?

PostNord er statsejet, ja, men en statsejet privat virksomhed med private overenskomster mellem blandt andet Dansk Industri og HK/Privat.

Er PostNord privatejet?

PostNord er ejet af den svenske og danske stat med hhv. 60 % og 40 % af aktierne, mens stemmerne er fordelt med 50 % til hver.