Table of Contents:

 1. Hvor lang tid tager det at få ESTA?
 2. Hvor hurtigt kan jeg få visum til USA?
 3. Hvad skal man have for at komme ind i USA?
 4. Hvem kan søge ESTA?
 5. Hvor skal man søge om visum?
 6. Hvad skal man have styr på når man skal til USA?
 7. Hvad kræver det at komme ind i USA?

Hvor lang tid tager det at få ESTA?

Hvornår skal man ansøge om ESTA? En ESTA ansøgning kan indsendes til enhver tid, inden du rejser til USA, men det anbefales at ansøge om ESTA mindst 72 timer før, du boarder din rejse til USA. Det tager normalt få minutter at få svar på, om din ansøgning bliver accepteret eller afvist.

Hvor hurtigt kan jeg få visum til USA?

Hvor lang tid tager det at få visum til USA? Processen for ansøgning om et B1/B2 visum (forretnings- og turistvisum) kan i nogle tilfælde tage op til 90 dage alt efter vente- og behandlingstid på ambassaden.

Hvad skal man have for at komme ind i USA?

Indrejseregler
 • en gyldig ESTA eller et gyldigt visum.
 • dokumentation for at være færdigvaccineret.
 • negativ COVID-19 test taget tidligst 1 dag inden afrejsen. ...
 • dokumentation på at have haft COVID og være blevet rask inden for 90 dage (dvs.

Hvem kan søge ESTA?

Hvem skal indsende en ESTA-ansøgning? Alle statsborgere eller borgere fra VWP-lande, der planlægger at rejse til USA på et fly eller krydstogtskib til midlertidig forretning eller fornøjelse i 90 dage eller mindre under VWP har brug for tilladelse via ESTA.

Hvor skal man søge om visum?

En ansøgning om visum skal indgives af ansøgeren via en repræsentation i udlandet. Der kan være tale om en dansk ambassade, et dansk generalkonsulat eller en udenlandsk ambassade, der behandler visumansøgninger på Danmarks vegne (repræsentationsaftale).

Hvad skal man have styr på når man skal til USA?

Visum. Som dansk statsborger skal du ikke have visum til USA, når du rejser under 90 dage. Dog skal du søge om indrejsetilladelse via ESTA (Electronic System for Travel Authorization) senest 72 timer før du skal afsted. Har du booket rejsen i god tid, anbefaler vi, at du søger om tilladelse et par måneder før afrejse.

Hvad kræver det at komme ind i USA?

Det danske coronapas kan bruges som bevis for gennemført vaccinationsforløb og testresultat ved indrejse til USA. Visse rejsende er undtaget fra vaccinationskravet, herunder børn under 18 år, amerikanske statsborgere og personer med permanent opholdstilladelse i USA.