Table of Contents:

  1. Hvad er cand tech?
  2. Kan man læse til arkitekt i Aalborg?
  3. Hvor kan jeg uddanne mig til arkitekt?
  4. Hvor kan man læse til arkitekt?
  5. Hvilket gymnasium skal jeg vælge hvis jeg vil være arkitekt?
  6. Hvad skal man kunne for at blive arkitekt?

Hvad er cand tech?

Med en Cand. Cand. tech. -titlen tildeles kandidater på tekniske uddannelsesforløb. Uddannelsen henvender sig typisk til dimittender, der har en anden bachelorbaggrund end en ingeniøruddannelse.

Kan man læse til arkitekt i Aalborg?

Uddannelsen i ArkitekturAalborg Universitet er en toårig kandidatuddannelse. Uddannelsen er internationalt orienteret og tiltrækker studerende fra hele verden. Undervisningen foregår på engelsk.

Hvor kan jeg uddanne mig til arkitekt?

Det Kongelige Akademi uddanner arkitekter, der er blandt de mest efterspurgte i verden. Udgangspunktet for uddannelsen er, at arkitektur ikke blot handler om formgivning, men at det er en særlig form for refleksion og praksis, der kan ændre verden og vores virkelighedsopfattelse.

Hvor kan man læse til arkitekt?

Du kan læse til arkitekt to steder i Danmark: På artkitekskolen Aarhus og på Det Kgl. Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering i København. Uddannelsen består af en 3-årig bacheloruddannelse og en 2-årig kandidatuddannelse.

Hvilket gymnasium skal jeg vælge hvis jeg vil være arkitekt?

Det Kongelige Akademi - Arkitektur, Design, Konservering.

Hvad skal man kunne for at blive arkitekt?

Du får undervisning i emner som form, rum, funktion, konstruktion og kontekst, og du lærer at udvikle arkitektur i forskellige skalaer, bygninger og by- og landområder. Efter det første års undervisning får du en samlet faglig vurdering af dine projekter og opgaver.