Table of Contents:

  1. Kan man betale med MasterCard i USA?
  2. Hvilket betalingskort er bedst i USA?
  3. Kan man betale med Mastercard Debit i udlandet?
  4. Hvilket kort er bedst at bruge i udlandet?
  5. Kan man bruge et debit kort i udlandet?
  6. Kan jeg bruge mit Mastercard i udlandet?
  7. Kan man rejse til USA uden vaccine?
  8. Hvor mange penge må man tage med fra udlandet?

Kan man betale med MasterCard i USA?

Kan jeg bruge mit Visa Electron og MasterCard Debit i USA? Ja. MasterCard og VISA er sammen med AMEX de mest udbredte betalingskort i USA. Du kan derfor sagtens hæve penge i hæveautomater, betale med dine kort i restauranter og forretninger.

Hvilket betalingskort er bedst i USA?

MasterCard åbner næsten alle døre i USA. Kortet er i de fleste tilfælde et rigtigt kreditkort, hvor forbruget på kortet først hæves op til 45 dage efter købet.

Kan man betale med Mastercard Debit i udlandet?

I udlandet kan du bruge Mastercard Debit som betalingskort eller til at hæve kontanter banker og pengeautomater. Mastercard Debit er også oplagt som betalingskort til børn og unge.

Hvilket kort er bedst at bruge i udlandet?

Medbringer du dit Visa Dankort i udlandet, så kan du se frem til lavere gebyrer for kontanthævninger end med Mastercard. Med Visa Dankort er gebyret for at hæve i automater 1% eller minimum 30 kr. Har du for vane at hæve mange gange i løbet af en ferie, så kan det bedst betale sig at bruge dit Visa Dankort i udlandet.

Kan man bruge et debit kort i udlandet?

Kan man bruge Visa Debit i udlandet? Ja, det kan man. Ligesom med Mastercard Debit gælder det dog, at det ikke er alle butikker og restauranter i udlandet, der tager imod denne korttype.

Kan jeg bruge mit Mastercard i udlandet?

Regler for brug af Mastercard i udlandet Kan man bruge Mastercard i udlandet? Det korte svar er: Ja. Betingelserne for at bruge Mastercard på rejsen afhænger dog lidt af, hvilken udgave du har. Den daglige og månedlige beløbsgrænse varierer nemlig, alt efter om du har Mastercard Light, Gold eller Platinum.

Kan man rejse til USA uden vaccine?

Bemærk at man skal være fuldt vaccineret for at kunne rejse ind i eller mellemlande i USA. Internationale rejsende skal forud for rejsen fremvise både bevis for gennemført vaccinationsforløb (f. eks. Coronapas) og bevis for negativ COVID-19-test foretaget tidligst dagen umiddelbart før.

Hvor mange penge må man tage med fra udlandet?

Ved indrejse i eller udrejse fra det danske toldområde en rejsende højst medbringe EUR 10.000 (euro) eller hvad der svarer til ca. 75.000 kr. uden at deklarere beløbet. Dette gælder et tilsvarende beløb i en hvilken som helst anden valuta.