Table of Contents:

 1. Hvordan virker en UPS?
 2. Hvad koster UPS?
 3. Hvad er en UPS kurer?
 4. Hvad sker der hvis jeg ikke er hjemme UPS?
 5. Hvad er UPS levering?
 6. I hvilket tidsrum levere UPS?
 7. Kan UPS betale for en vare?
 8. Hvordan sender jeg pakker med UPS?
 9. Hvad sker der hvis man ikke er hjemme UPS?
 10. Hvad koster det at sende en pakke med posten?
 11. Hvor hurtigt leverer UPS?

Hvordan virker en UPS?

Log blot ind på ups.com, og indtast dit UPS InfoNotice-nummer i sporingsfeltet på ups.com-hjemmesiden eller sporingssiden. Med en af disse muligheder kan du bestille et af følgende: Afhent min pakke på et UPS-sted: Få din pakke opbevaret på et UPS-sted, så som en UPS Access Point-lokation eller et UPS-kundecenter.

Hvad koster UPS?

*Den gennemsnitlige nettostigning på 2,8 % måles som et gennemsnit for alle afsendere på markeder, hvor denne stigning finder anvendelse. Indvirkningen af disse ændringer på dine forsendelsesomkostninger afhænger af dine forsendelseskarakteristika og vilkårene i din UPS-aftale.

Hvad er en UPS kurer?

UPS afhenter alle pakker med en enkelt serviceanmodning om afhentning. En afhentning kan planlægges for samme dag eller for en dag i fremtiden. Der pålægges gebyrer per serviceanmodning om afhentning, uanset antallet af pakker der afhentes.

Hvad sker der hvis jeg ikke er hjemme UPS?

Forsendelser, der ikke behøver en underskrift, kan afleveres på et sikkert sted, der efter chaufførens vurdering er ude af syne og i sikkerhed.

Hvad er UPS levering?

Beskrivelse. Kun direkte levering sikrer, at en pakke leveres til den private eller erhvervsmæssige adresse, du opgiver. Denne service stopper modtagere i at omdirigere pakker og forhindrer vores chauffører i at omlægge ruten for leveringer, som omfatter UPS Access Point, når modtagerne ikke er hjemme.

I hvilket tidsrum levere UPS?

Alle forsendelser, undtagen tidsbestemte luftfragtleveringer, leveres normalt mellem kl. 9.00 og kl. 19.00 (og nogle gange senere) til privatadresser og inden lukketid til erhvervsadresser. UPS kan ikke fastsætte et bestemt leveringstidspunkt inden for dette tidsrum.

Kan UPS betale for en vare?

Uanset hvilken metode du vælger, er du sikker på at UPS fakturerer dine internationale omkostninger korrekt. Omkostninger kan faktureres til afsenderen, modtageren eller til en tredjepart. Omkostninger i forbindelse med internationale forsendelser omfatter normalt fragt, told og afgifter.

Hvordan sender jeg pakker med UPS?

Når først du har dit UPS pakkelabel, er det nemlig supersimpelt at sende din pakke. Du skal bare indlevere den ved en af de UPS indleveringssteder, der er tættest på dig. Her får du en kvittering (enten på mail eller i hånden) – og voila! Du har sendt din pakke.

Hvad sker der hvis man ikke er hjemme UPS?

Forsendelser, der ikke behøver en underskrift, kan afleveres på et sikkert sted, der efter chaufførens vurdering er ude af syne og i sikkerhed.

Hvad koster det at sende en pakke med posten?

Hvor meget koster det at sende en pakke?
TypePris (ex. moms)Lev.tid
GLS pakke – shop/shop (1kg)45 DKK1-2
DHL pakke – dør/dør (1kg)165 DKK1-2
Bring pakke – shop/shop (1kg)42 DKK1-2
Fedex pakke – dør/dør (1kg)184 DKK1-2

Hvor hurtigt leverer UPS?

Alle forsendelser, undtagen tidsbestemte luftfragtleveringer, leveres normalt mellem kl. 9 og kl. 17 (og nogle gange senere) til privatadresser og inden lukketid til erhvervsadresser. UPS kan ikke fastsætte et bestemt leveringstidspunkt inden for dette tidsrum.