Table of Contents:

 1. Kan man sende breve med UPS?
 2. Hvor kan jeg indlevere min UPS pakke?
 3. Hvad koster det at sende en pakke med UPS?
 4. Hvordan sender man en konvolut?
 5. Hvordan sender man et brev til udlandet?
 6. Hvordan sender man et brev hurtigt?
 7. Hvordan sender jeg en UPS pakke?
 8. Hvordan returnere man en pakke med UPS?
 9. Hvordan sender man en UPS pakke?
 10. Hvor kan jeg sende en pakke?
 11. Hvad gør man hvis man ikke er hjemme når UPS kommer?
 12. Hvad er UPS kurer?

Kan man sende breve med UPS?

UPS Express Envelope Beregnet udelukkende til korrespondance og dokumenter, der haster. Et dokument defineres generelt som skriftlig, maskinskrevet eller trykt kommunikation uden kommerciel værdi. Der er ingen begrænsninger i vægt eller i antallet af sider, du kan inkludere.

Hvor kan jeg indlevere min UPS pakke?

Du kan få et hurtigt overblik ved at besøge UPS' egen hjemmeside, hvor de har et kort over alle deres lokaliteter. Du kan indtaste dit postnummer og finde den pakkeshop, der er tættest på dig. Hvis du køber pakkelabel hjemmefra, kan du bare møde op i shoppen og aflevere pakken - det er altid det nemmeste.

Hvad koster det at sende en pakke med UPS?

Omkostningerne ved en forsendelse afhænger af afsender- og modtageradresse, service, pakkens vægt og andre betragtninger. Beregn leveringstid og omkostninger gør det muligt for dig at sammenligne leveringstider og listepriser for UPS forsendelser til destinationer i hele verden.

Hvordan sender man en konvolut?

Vi anbefaler, at du placerer afsendernavn og -adresse på bagsiden af konvolutten....Afsenderadresse
 1. Skriv adressen på én linje og placer den i øverste eller nederste venstre hjørne.
 2. Skriv afsenderadressen med mindre typer end modtageradressen.

Hvordan sender man et brev til udlandet?

Breve til Udlandet, Færøerne og Grønland skal du skrive ”Prioritaire” eller klæbe etiketten ”Prioritaire” på brevets forside. Du kan få etiketter gratis på posthuset. Du kan lægge Breve til udlandet i en af PostNords postkasser eller indlevere dem på posthuset.

Hvordan sender man et brev hurtigt?

Quickbreve frankeres med særlige frankeringsmærker, som du kan købe på posthuset eller i Netbutikken. Du kan også købe portokoder via PostNord appen eller Online Porto. Når du bruger portokoder til Quickbreve, skal du skrive "Q" til venstre for portokoden. Med appen har du altid den rigtige porto ved hånden.

Hvordan sender jeg en UPS pakke?

Når først du har dit UPS pakkelabel, er det nemlig supersimpelt at sende din pakke. Du skal bare indlevere den ved en af de UPS indleveringssteder, der er tættest på dig. Her får du en kvittering (enten på mail eller i hånden) – og voila! Du har sendt din pakke.

Hvordan returnere man en pakke med UPS?

UPS tilbyder forskellige returserviceydelser, som du og dine pakkemodtagere kan bruge til at returnere varer mod betaling af et symbolsk gebyr. UPS sender en returlabel via e-mail til de modtagere, du angiver. Modtageren udskriver herefter returlabelen og sætter den på den pakke, der skal returneres.

Hvordan sender man en UPS pakke?

Når først du har dit UPS pakkelabel, er det nemlig supersimpelt at sende din pakke. Du skal bare indlevere den ved en af de UPS indleveringssteder, der er tættest på dig. Her får du en kvittering (enten på mail eller i hånden) – og voila! Du har sendt din pakke.

Hvor kan jeg sende en pakke?

Alternativt afhængigt af transportør (står på pakkelabel) kan du her finde nærmeste pakkeskop og indleveringssted for din pakke:
 • DAO:
 • Postnord: Find Postnord Pakkeshop.
 • GLS: Find GLS Pakkeshop.
 • BRING: Find BRING Pakkeshop.
 • UPS: Find UPS Pakkeshop.
 • DHL: Find DHL Pakkeshop. Samlet oversigt over alle pakkeshops: Pakkeshop.

Hvad gør man hvis man ikke er hjemme når UPS kommer?

Forsendelser, der ikke behøver en underskrift, kan afleveres på et sikkert sted, der efter chaufførens vurdering er ude af syne og i sikkerhed.

Hvad er UPS kurer?

Beskrivelse. Du kan få afhentet din forsendelse på din hjemadresse eller på kontoret ved at planlægge din afhentning online på ups.com eller ved at ringe på 35 25 80 80 . UPS afhenter alle pakker med en enkelt serviceanmodning om afhentning. En afhentning kan planlægges for samme dag eller for en dag i fremtiden.