Table of Contents:

 1. Er bobleplast isolerende?
 2. Hvilke planter kan overvintre i drivhus?
 3. Hvilke blomster tåler drivhus?
 4. Hvor skal planterne stå i drivhuset?
 5. Hvad er et el panel?

Er bobleplast isolerende?

Boblefolie har en særdeles god isoleringsevne og er et rigtig godt valg, hvis du vil have fuld udnyttelse af dit drivhus. Isolering af drivhus med bobleplast giver en isoleringsevne med en energibesparelse på 43%, når plasten slutter tæt.

Hvilke planter kan overvintre i drivhus?

Her får du en oversigt over planter, som du kan dyrke eller opbevare i et drivhus uden isolering hen over vinteren....Krydderurter
 • Salvie.
 • Citronmelisse.
 • Timian.
 • Mynte.
 • Merian.
 • Purløg.

Hvilke blomster tåler drivhus?

Vindruer, fersken og figen har det også godt i drivhuset. Frugterne modner tidligere end, hvis de står i haven. Ved at plante i det beskyttende drivhus, går sommeren tidligere i gang og fortsætter længe efter, den øvrige have. Også blomster som roser, dahlia og tulipaner gror fint i drivhuset.

Hvor skal planterne stå i drivhuset?

Placér et nyt drivhus på det sted i haven, hvor der er mest sol. Undgå at placere det under store, skyggende træer. Under mindre træer kan du udnytte den lette skygge, så du måske bliver fri for at skygge drivhuset med gardiner eller male vinduerne.

Hvad er et el panel?

Elradiatorer er en simpel form for opvarmning, da du ikke behøver andre installationer, end en stikkontakt eller anden form for tilslutnings sted, med enten 230 volt eller 400 volt. Elradiatorer opvarmer rummet, ved at sende strøm gennem en tråd af stål, som derved bliver varm.