Table of Contents:

 1. Hvornår må studerende komme tilbage?
 2. Hvornår genåbner universiteter?
 3. Hvor kan man se hvor mange SU klip man har tilbage?
 4. Hvornår bliver ekstra SU lån udbetalt?
 5. Hvor længe gælder restriktioner?
 6. Hvornår er de nye restriktioner til?
 7. Kan man søge om ekstra SU-klip?
 8. Hvor mange SU-klip er der på et år?
 9. Hvad er Miksklip SU?
 10. Kan man forhøje sit SU-lån?
 11. Hvor lang tid varer restriktionerne 2021?

Hvornår må studerende komme tilbage?

maj 2021 Der er gode nyheder til de 250.000 studerende på de videregående uddannelser landet over. Fra den 21. maj vil uddannelserne nemlig være fuldt genåbnet. Det kommer som følge af en ny aftale for genåbning af samfundet, der blev indgået natten mellem den 17.

Hvornår genåbner universiteter?

Den nye genåbningsplan kommer til at betyde, at mellem d. 6. og 20. april, kan studerende på videregående uddannelser vende tilbage til deres uddannelsesinstitutioner.

Hvor kan man se hvor mange SU klip man har tilbage?

Se status på dine ungdomsuddannelser i minSU I minSU kan du se de ungdomsuddannelser, vi har registreret, du har fået SU til (under menupunkterne ”Se din SU” og ”Ungdomsuddannelser med SU”).

Hvornår bliver ekstra SU lån udbetalt?

Begynder du at modtage SU eller slutlån i juni eller juli 2021, udbetaler vi det ekstra lån cirka en uge efter, du har godkendt din låneplan. Begynder du at modtage SU eller slutlån i august eller september 2021, udbetaler vi det ekstra lån sammen med din SU eller slutlån for august eller september 2021.

Hvor længe gælder restriktioner?

Alle restriktioner ophører pr. Regeringen har på baggrund af en indstilling fra Epidemikommissionen besluttet, at covid-19 ikke længere skal kategoriseres som en samfundskritisk sygdom efter d. 31. januar 2022. Det betyder, at alle de restriktioner, som er betinget af denne kategorisering, ikke vil blive videreført.

Hvornår er de nye restriktioner til?

Fra den 1. februar vil COVID-19 ikke længere være kategoriseret som samfundskritisk sygdom i Danmark, og derfor forsvinder de sidste restriktioner.

Kan man søge om ekstra SU-klip?

Er du blevet forsinket på din videregående uddannelse på grund af sygdom eller andre særlige forhold, har du mulighed for at søge om tillæg af SU-klip. Tillægget af SU-klip lægges oven i både de SU-klip du kan bruge til den enkelte uddannelse (støttetiden) og dit overordnerede SU-klippekort på 70 måneder (rammen).

Hvor mange SU-klip er der på et år?

Der er en overordnet ramme på 70 SU-klip, som du i alt højst kan bruge til videregående uddannelser, men til den enkelte uddannelse får du tildelt samme antal SU-klip, som din uddannelse er normeret til i måneder – det kalder vi din ”støttetid”.

Hvad er Miksklip SU?

Her får du den ekstra SU med et klip om måneden sammen med et klip af din almindelige SU. Derfor skal du være studieaktiv i perioden og opfylde de generelle betingelser. Som mor kan du få miksklip i 12 måneder og som far i 6 måneder. For at få miksklip, skal du stadig have mere almindelig SU tilbage i dit klippekort.

Kan man forhøje sit SU-lån?

Du kanforhøjet dit SU-lån, hvis du er forsørger, eller hvis du får SU afhængigt af dine forældres indkomst. Der er to muligheder for at få forhøjet SU-lån: du får SU afhængigt af dine forældres indkomst og får ikke det maksimale tillæg til grundsatsen for SU. du er forsørger (supplerende SU-lån)

Hvor lang tid varer restriktionerne 2021?

Grundskoler – herunder efterskoler og frie fagskoler mv. Børn (både vaccinerede og ikke-vaccinerede) i grundskolen hjemsendes fra og med onsdag den 15. december 2021 og frem til og med den tirsdag den 4. januar 2022. SFO'er og klubber er ligeledes lukkede i samme periode.