Table of Contents:

 1. Hvordan kører togene nytårsaften?
 2. Hvornår kører togbusserne?
 3. Er der Togbusser i weekenden?
 4. Hvad gør jeg hvis toget er forsinket?
 5. Hvornår kører togene om natten?
 6. Hvor køre B toget?
 7. Hvor kan man se om toget er forsinket?
 8. Hvad er der galt med togene?
 9. Hvor kan man se aflyste tog?

Hvordan kører togene nytårsaften?

Nytårsaften fortsætter S-togene med at køre hele natten, mens de juleaften stopper til normal tid. Juleaftensdag til kl. ... Nytårsaftensdag kører S-togene også som på en søndag til kl. 18, dog starter første tog samme tid som på en lørdag.

Hvornår kører togbusserne?

DSB indsætter Togbusser, hvis toget ikke kører, f. eks. pga. sporarbejde eller ved driftsforstyrrelser....Farverne, du oftest vil støde på, er:
 • Rød Togbus: Standser ved alle stationer.
 • Blå Togbus: Standser ved udvalgte stationer.
 • Grøn Togbus: Kører direkte mellem endestationerne uden stop.

Er der Togbusser i weekenden?

Banedanmark sætter et nyt digitalt signalsystem i drift på S-banen mellem Jægersborg og Svanemøllen samt Ryparken og Klampenborg i weekenden. Systemet skal nedbringe antallet af signalfejl og give flere tog til tiden. Der kører togbusser på strækningen fra natten mellem fredag og lørdag den 24.

Hvad gør jeg hvis toget er forsinket?

Hvis du på en rejse er blevet forsinket mere end 30 minutter, kan du få kompensation via DSB Basis Rejsetidsgaranti, når du har rejst med DSB fjern-, regional- eller S-tog i Danmark med billet eller rejsekort.

Hvornår kører togene om natten?

S-toget kører hele natten fredag og lørdag i tidsrummet 00-06.

Hvor køre B toget?

Linje B er en S-togs-linje, som kører mellem Farum Station og Høje Taastrup Station via København H. Linjen har 10 minuttersdrift i dagtimerne og 20 minuttersdrift om aftenen alle dage. Nat efter fredag og lørdag køres der hver halve time.

Hvor kan man se om toget er forsinket?

Du kan bruge Rejseplanens app og hjemmeside til at få information om forsinkelser for bus, tog og metro i hele landet.

Hvad er der galt med togene?

Du kan se de aktuelle ændringer for S-tog ved at søge en rejse. Du kan også få et overblik på https://www.dsb.dk/trafikinformation/andringer-i-trafik-og-drift/andringer-i-trafik-og-drift/. Planlagte ændringer fremgår af din specifikke rejse på rejseplanen eller på Lokaltogs hjemmeside.

Hvor kan man se aflyste tog?

Rejser du tit på den samme strækning? Så opret en MitArriva-profil og få besked, hvis der er aflysninger eller forsinkelser på din rejse. Du kan selv vælge om du vil have besked på SMS eller e-mail. Læs mere om Arrivas Trafikinfo-service her.