Table of Contents:

  1. Hvordan skal toiletpapir vende?
  2. Hvor mange stykker er der i en rulle toiletpapir?
  3. Hvor meget toiletpapir bruger en dansker?
  4. Hvordan hænger toiletpapir?
  5. Hvor stor er en rulle toiletpapir?
  6. Hvor meget vejer en toiletrulle?
  7. Hvor meget toiletpapir bruges i Danmark på et år?

Hvordan skal toiletpapir vende?

Der er to valgmuligheder, når det gælder toiletpapirets retning ved brug af en toiletpapirsholder med en horisontal akse parallel med væggen: toiletpapirets frie ende kan enten hænge udad eller indad. Ifølge tegningen til patentansøgningen for toiletrullen skal papiret hænge udad.

Hvor mange stykker er der i en rulle toiletpapir?

258,75 kr/stk. 16 stk.

Hvor meget toiletpapir bruger en dansker?

Hver dansker bruger i gennemsnit 1-2 ruller toiletpapir i ugen, hvilket svarer til cirka 100 toiletruller om året. Hvis du foretrækker tallene i ark bruger hver person cirka 20.000 stykker toilet papir pr. år.

Hvordan hænger toiletpapir?

Hvordan skal rullen med toiletpapir hænge? Skal papiret være under rullen, så det er indad, tættest på væggen eller skal det være over rollen, så det er udad, væk fra væggen? Spørgsmålet har altid vakt heftig debat, men nu er det afgjort en gang for alle: Papiret skal vende udad.

Hvor stor er en rulle toiletpapir?

Bredde: 9,8 cm. Diameter: Ø 10,8 cm. Meter per rulle: 34 mtr. Vægt per rulle: 125 g.

Hvor meget vejer en toiletrulle?

Det er lovpligtig at oplyse kiloprisen på skiltet, og vægten på de forskellige mærkers ruller kan veksle meget. Og selvfølgelig suger en rulle, der vejer 180 g. dobbelt så godt, som en rulle på 90 g. I danmark foretrækker vi helt hvidt toiletpapir.

Hvor meget toiletpapir bruges i Danmark på et år?

Febru Rikke Macijowski Nielsen. En gennemsnitsdansker bruger i gennemsnit 57 stykker toiletpapir om dagen, 1-2 ruller om ugen og 100 ruller toiletpapir om året - det er mere end 20.000 stykker om året!