Table of Contents:

  1. Hvornår er det bedst at rejse til Tokyo?
  2. Hvornår er Japan bedst?
  3. Hvordan er klimaet i Tokyo?
  4. Hvordan er vejret i Japan i januar?
  5. Hvilket klimabælte ligger Japan i?
  6. Hvilken klimazone er Japan?
  7. Hvor varmt er der i Japan om sommeren?
  8. Hvordan er vejret i Japan i december?

Hvornår er det bedst at rejse til Tokyo?

Overordnet set er det bedste tidspunkt at rejse til Tokyo og Japan på marts og april måned om foråret, eller oktober og november i efteråret. Her slipper man for sommerens varme og ofte regnfulde vejrlig og byens parker og rekreative områder tager sig ud fra deres bedste side.

Hvornår er Japan bedst?

Juni til september er henholdsvis regntid og tyfonsæson. Efteråret, der varer fra oktober til december, og foråret, der starter i marts og varer til hen i maj, er så absolut de bedste tider at besøge Japan.

Hvordan er klimaet i Tokyo?

Klimaet i Tokyo er varmt og tempereret. Det er en stor nedbør i Tokyo, selv i de tørreste måned. Ifølge Köppen og Geiger, er dette klima klassificeret som Cfa. Temperaturen her gennemsnit 15.2 °C.

Hvordan er vejret i Japan i januar?

Januar måned i Japan kan være ret kold med temperaturer på ca. 10 °C og sne mange steder. Men du kan sagtens holde dig varm, for der er vinterfestivaler, varme kilder og skisport at vælge mellem.

Hvilket klimabælte ligger Japan i?

Japan har et subtropisk og tropisk klima i den sydlige del og et tempereret og køligt klima i den nordlige del. Landet er præget af vindens skiftende retning, idet vestlige vinde kan bringe kontinentalklima ind over landet, mens østlige kan trække Stillehavsklima ind fra oceanet.

Hvilken klimazone er Japan?

Klima. Den nordlige del af landet ligger i den tempererede zone; grænsen til subtropisk klima går lidt nord for Tokyo. De allersydligste øer (Okinawa) har tropisk klima.

Hvor varmt er der i Japan om sommeren?

Sommeren er hed, og temperaturene i løbet af dagen ligger mellem 20-32 grader. Det gode vejr holder længe, og frem til november er vejret lunt og tørt. Sommeren kan dog ikke frasige sig lidt blæsende vejr, da tyfoner særligt folder sig ud i august og september.

Hvordan er vejret i Japan i december?

Vinter i Japan Vintertid er en dejlig tid i Japan. Tokyo, Kyoto og Osaka oplever oftest en mild vinter med gennemsnitstemperaturer på 4-5 grader.