Table of Contents:

  1. Hvordan farver man epoxy?
  2. Hvor køber man epoxy resin?
  3. Hvordan blander man epoxy?
  4. Hvad kan man farve resin med?
  5. Kan man fortynde epoxy?
  6. Kan epoxy fortyndes?
  7. Hvordan støber man med epoxy?

Hvordan farver man epoxy?

Clear Casting Epoxy kan indfarves med forskellige farve tonere, (der findes både helfarve og transparente farver). Derudover kan der også tilsættes forskellige slags metalpulver, glimmer, perler, pailletter, og f. eks. selvlysende pulver for at give mange forskellige flotte effekter.

Hvor køber man epoxy resin?

Hos Ekomposit kan du også købe det populære produkt epoxy resin - også kendt som art resin - der anvendes til kunstprojekter, resin smykker og møbelproduktion. Nogle anvender for eksempel epoxy resin til udfyldning af revner i plankeborde, lavet af træ.

Hvordan blander man epoxy?

Du skal blande base og hærder i blandingsforholdet 5:1 og tilsætte 10% vand. Her er det vigtigt, at du vejer din epoxy maling af og ikke bare blander efter volumen. Du bør anvende en pisker til boremaskine for at opnå en god og ensartet sammenblanding af komponenterne.

Hvad kan man farve resin med?

Epoxy Resin Farve - Farve til Epoxy Resin 25 g - Fra HF Industri & Marine. Epoxy Resin farvetoner bruges til at farve blandinger af Epoxy Resin. Farverne kan blandes for at skabe den nøjagtige nuance du ønsker. Celestial Blue 25 gram.

Kan man fortynde epoxy?

West System epoxy bør som udgangspunkt ikke fortyndes.

Kan epoxy fortyndes?

Når man maler med epoxymaling så kan man, på underlag der ikke tidligere er malet, enten prime med en epoxyprimer, en epoxystøvbinder eller fortynde det første lag med 10% vand (kan afvige lidt alt efter producent).

Hvordan støber man med epoxy?

Epoxy kan støbes i tykkelser 0-45mm, hvis rum temperatur ikke er for høj. Denne indstøbningsepoxy er hurtig hærdende. Afhængigt af temperaturen kan den støbes i 40 mm, og bearbejdes dagen efter. Hvis større tykkelse ønskes er det ikke nødvendigt at mellemslibe.